Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Jessi83 (35)

Zoekt levensgenieter Je houdt van gezelligheid en hebt doelen in het leven! Je staan open voor nieuwe en spannende dingen in het leven en wilt deze delen met een maatje. Zien wij elkaar binnenkort onder het genot van een lekker drankje en wat te eten?

Maak contact met haar
  1. Naam: Jessi83
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Exloërveen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame Jessi83 van 35 uit Exloërveen, Drenthe
MandyJane (39)
★★★★☆
Het is weer tijd.. Het is een tijdje nu uit met mijn vriendje en ik vind het wel erg stil worden nu. Eerst dacht ik van het is wel lekker even de rust. Nu vind ik dat het wel weer genoeg is met alleen zijn. Uitgaan naar bars, kroegen of clubs vind ik maar niks dus is deze site wel een top optie. Wie stuur mij een leuk en spannend berichtje?
Afspraakje met eenzame dame
Sannecutie (31)
★★★★★
Ik wil jouw warme zaad voelen Seks is het enige waar ik aan kan denken. Onze bezweten lichamen tegen elkaar aan geplakt, terwijl jij mij diep neemt in verschillende posities. Ik wil jouw warme zaad over mijn hele lichaam voelen, heb jij genoeg voor mij in jouw zaakje?
Vrijen met single dame
Alessandra87 (30)
★★★★☆
Maak ik met jou mijn nieuwe start? Dag mannen, Ben hier gekomen om een leuke man weer in mijn leven te laten na een lastige relatie. Kan jij wel omgaan met vrouwen. En weet je hoer jij er een tevreden stelt in bed? Dat is eigenlijk wel het meest belangrijke. Bericht me als je denkt dat het wel gaat werken met ons!
Daten met lekkere dame
MelissaVxc (38)
★★★★☆
Mijn sterretje is maagdelijk strak, dat moet veranderen. Mijn sterretje is nog maagdelijk strak en daar zou toch wel verandering in mogen komen vind ik. Heb al zo vaak aan mijn man gevraagd of hij mijn kont wilt neuken maar helaas, hij vindt het idee alleen al vies en wil niet voor homo versleten worden. Wat onzin is maar dit terzijde. Zijn er hier mannen die wel mijn kontje willen openbreken? Met zachtheid, beleid en verstand van zaken? Eerst met je vinger(s) en daarna je pik, dat lijkt me de beste volgorde te zijn.
Daten met geile dame
alex2811 (39)
★★★★☆
muziek is de sleutel tot de ziel Hou jij ook zo van muziek en weet een goede tekst of melodie bij jou ook de juiste snaar te raken, hou jij van festivals en concerten?
Naaien met eenzame dame
Beverlyy_29 (35)
★★★★★
Zou het kunnen klikken tussen ons? Denk jij dat het misschien wel eens zou kunnen klikken tussen ons? Waarom reageer je dan niet met een leuke berichtje..
Sex met geile dame
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Dakpan vervangen (Klus van 4 uur)
Fienke
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met hen opruimen van mijn huis? Ik heb binnenkort een feestje en weinig zin om dit alleen te doen. Als je me helpt is mijn lijf helemaal voor jou...
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates