Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

MadeinNed (30)

Gewoon lekkere mannen ontmoeten! Hallootjes, ik probeer het gewoon nog een keer. Laatst heb ik hier een man ontmoet, maar die heeft het laten afweten. Wel jammer want ik vond em wel een lekkerding. Maar dat terzijde, wil weer een lekker ding ontmoeten, maar wel iemand die dan wel op kom dagen natuurlijk. Kusje

Maak contact met haar
  1. Naam: MadeinNed
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Goënga
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met lieve dame MadeinNed van 30 uit Goënga, Friesland
Miniknuffelaar (37)
★★★★★
Stoere man Wat ik vooral heel belangrijk vind bij een man is dat hij heel goed weet wat hij wil. Niet eerst weken praten maar wel lekker gelijk spannende dingen doen. Je mag best initiatief nemen en ik wil ook wat onderdanig zijn.
Neuken met sexy dame
zweepjes (38)
★★★★☆
Wie heeft de macht om deze geile slet te vernederen? Zwepen, gagball's maar vooral veel leer! Slaan tot ik helemaal rood ben en blauwe plekken krijg, wil jij zover gaan? ik wel! 2 meesters of meesteressen vind ook erg opwindend! Dus bij deze een oproep aan alle mannen en vrouwen die mij als slachtoffer willen.
Vrijen met geile dame
Pezesina (38)
★★★★★
Gaan we snel een heerlijke geile nacht beleven? Deze levendige dame, is opzoek naar een nachtelijk avontuur, het liefste voor meerdere malen. Ben jij een man, die graag een wilde nacht wilt beleven, dan zoek ik jou!! Heb je overal schijt aan, en doe je lekker waar jezelf zin in hebt, dan meld je maar snel. Ik verwacht hoop ik snel een leuke reactie van je...
Dating met single dame
Jaima (36)
★★★★★
Zullen we samen een geile film maken??? Jij bent een man die ruimdenkend is op seksgebied, voor jou is het niet erg dat je vriendin gewoon zegt wat ze hebben wil. En ook HOE ze het hebben wil. Dat verwacht ik ook van jou. Dat vergroot de seks enorm.
Neuken met mooie dame
Nasrette (37)
★★★★☆
Een geil samen zijn is wat ik zoek Ik ben natuurlijk al wat ouder en mijn lijf is niet meer die van een 18 jarige maar mijn gedachte's wel. Ik wil graag een man die lekkere seks wilt, genieten van elkaar en het spannende samen zijn.
Vrijen met hete dame
Manda18xx04 (38)
★★★★★
Rollenspellen zijn geil! Gewone seks is lekker maar ik ben ook echt gek op rollenspellen. Ik wil daar een heerlijke geile tijd met jou van maken en doen wat we maar willen. Heb je ook zoveel zin?
Daten met wulpse dame
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates