Gratis Aanmelden

Dating met wulpse dame

FelicityPretty (38)

Een man die hard en soms zacht is. Hij heeft een evenwichtige familie en vrienden komen altijd eerst. Zijn tijd en is op veel gebieden goed afgerond. Hij is een moderne man. Ik heb een man nodig die me gelukkig kan maken.

Maak contact met haar
  1. Naam: FelicityPretty
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Grote-Brogel
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met wulpse dame FelicityPretty van 38 uit Grote-Brogel, Limburg-be
Smallthinglove (33)
★★★★☆
Ben jij op zoek naar een vaste sexrelatie? Ik wel, misschien kunnen we elkaar eens beter leren kennen, als je wilt dan. Ik heb geen harde eisen, maar meer eisen wat wel normaal is, vind ik. Er moet wel een klik zijn en hygiene en respect vind ik nog al belangrijk. Vind je mijn eisen wel hard, dan hebben we sowieso geen klik.
Naaien met hete dame
Cherraline (38)
★★★★☆
Niet te lang! Eerlijk gezegd heb ik geen zin om hier dikke verhalen aan te kondigen over mijzelf, dat hoop ik later wel te doen bij een lieve man die ik hier ga ontmoeten.
Dating met lekkere dame
Marinagirl (35)
★★★★★
Als wij seks hebben Seks verslaafd ben ik zeker, maar dat is niet erg want dan kan het wel eens heel erg lekker worden. Ik speel met mezelf als ik geen pik binnen handbereik heb, ik heb wat speeltjes die ik dan gebruik. Zou jij die ook willen gebruiken als we het doen samen?
Daten met geile dame
Milaluna (38)
★★★★★
Gek op koken, mag ik dat eens voor je doen? Gek ben ik op koken en dat wil ik ook erg graag voor je doen. Met name de Spaanse keuken is heerlijk. Ik kan je alles wel bereiden. Jij mag zeggen wat je wil eten en ik ga het voor je maken. Is dat een leuk idee?
Sex met geile dame
Ingrid1985 (33)
★★★★★
Ik wil een man naast me hebben die serieus en verantwoordeli Ik ben op zoek naar een man die klaar is om een serieuze relatie te hebben. Iemand die verantwoordelijk is en klaar om te settelen. Ik haast me niet, maar ik wil dat je weet dat ik op de juiste man wacht voor mij.
Afspreken met mooie dame
TakemetoHeart (37)
★★★★★
Wat kan het jou nou schelen als mensen ons bezig zien Je bent een goedgebouwde viriele man, voor jou is maar weinig nodig om je gek te maken van geilheid. Als je een maal geil bent, bestaan er voor jou totaal geen grenzen, je gaat over je gene heen. Of mensen nou toekijken of niet, jij wilt zalig klaarkomen. Sowieso ben je een beetje exhibitionistisch ingesteld.
Afspreken met eenzame dame
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates