Gratis Aanmelden

Dating met lekkere dame

MiekeSdate (38)

Mag ik slagroom, van je lichaam likken? Mij lijkt het zo lekker om een keer, een body massage te geven of te krijgen. Gewoon lekker elkaars lichaam verwennen en verkennen, en dan geen plekje overslaan. Welke olie zou je daar voor gebruiken? Slagroom van elkaar likken is ook spannend, en daar na ongeremde seks!

Maak contact met haar
  1. Naam: MiekeSdate
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Halen
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met lekkere dame MiekeSdate van 38 uit Halen, Limburg-be
Bigandproud (35)
★★★★★
Sexy lachebek, wil jou om samen te experimenteren! U houd van lol maken en seks!
Dating met single dame
Chelaine (35)
★★★★★
Knijp jij in mijn lekkere tepels? Waarom je voor mij moet kiezen denk je misschien bij het zien van mijn foto. Nou zal ik je dat eens vertellen. Geil, sensueel, opwindend, apart, grenzen op zoeken, dat is wat je bij mij kan verwachten. En als je net zo lekker in mijn tepel kan knijpen zoals ik doe op mijn foto dan scoor je punten!!
Afspraakje met mooie dame
awesomeeva (34)
★★★★★
ik zoek een leuke spontane man om heerlijk mee te neuken. Ben je een spontane man die wel zin heeft in lol te maken met een dame die graag ondeugend is? Ook moet je een goede uithoudingsvermogen hebben. Hoe oud je bent is totaal niet belangrijk voor me. Die klik moet er zijn, ik moet om en met je kunnen lachen. Dat vind ik het belangrijkste.
Afspreken met rijpe dame
cherrykersje (39)
★★★★★
Mag ik jou Banaan? Mag ik jouw banaan verwennen? Ik zal er lekkere likjes op geven, hem zachtjes in mijn mond laten glijden en teder en geil behandelen. dan mag jij je laten gaan op mijn kersje. Die lust je toch wel?
Sex met eenzame dame
amandine1 (32)
★★★★☆
Slanke single met lekkere kont zoekt seksmaatje om samen te Je houdt het niet na één keer voor bekeken,je bent ook op zoek naar een seksmaatje. Je hebt al wat ervaring en je staat open om te (s)experimenteren.
Naaien met lieve dame
SoldOuT (39)
★★★★★
Hou jij ook van verschillende standjes en spannende plekjes? Je bent zoals je bent en dat klikt of dat klikt niet. Ik ga niet met iemand het bed delen waar ik verder niets bij voel. Hou jij ook van verschillende standjes en spannende plekjes? Dan zoek ik jou vast ;)
Naaien met mooie dame
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates