Gratis Aanmelden

Dating met single dame

Pattiis (38)

Gaan we samen eens dineren? Als directrice van een groot bedrijf ben ik op zoek naar een leuke vent die met mij meer dan een leuke vriendschap wil opbouwen. Het moet wel wat discreet maar als we voor elkaar gekozen hebben dan kan het wel erg fijn uitpakken. Mag ik je uitnodigen voor een heerlijk diner met mij?

Maak contact met haar
  1. Naam: Pattiis
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Hoogwoud
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met single dame Pattiis van 38 uit Hoogwoud, Noord-Holland
Berdine84 (34)
★★★★★
Ben jij de man die mijn lusten kan bevredigen? Tijd is belangrijk want ik ben niet van de vluggertjes. Vind jij het net als mij belangrijk om te genieten van het voorspel, tussenspel en het naspel wat weer veranderd in het voorspel? Dan ben jij degene die ik zoek!
Afspreken met hete dame
SexyMariana (39)
★★★★☆
hete rijpe kerel, met een zeer hoge seksualiteit. Een massage- en seksdeskundige, op zijn minst grappig en goed opgeleid op zoek naar een open relatie. Je moet rocken, hard. Als je mijn 'probleem' herkent en een goed idee hebt, neem dan contact :) Als je zo ver bent gekomen, kun je net zo goed nu contact opnemen!
Afspreken met eenzame dame
Chelaine (35)
★★★★☆
Knijp jij in mijn lekkere tepels? Waarom je voor mij moet kiezen denk je misschien bij het zien van mijn foto. Nou zal ik je dat eens vertellen. Geil, sensueel, opwindend, apart, grenzen op zoeken, dat is wat je bij mij kan verwachten. En als je net zo lekker in mijn tepel kan knijpen zoals ik doe op mijn foto dan scoor je punten!!
Afspraakje met mooie dame
ooElsjeXoo (35)
★★★★★
Man gezocht die dikke tieten weet te bespelen Wil je mijn tieten pakken en te pik ertussen klemmen? Laat me eens weten waar je je kwakkie zou willen laten. Misschien willen we wel hetzelfde! Ik heb meer dan alleen een mondje en tieten hoor....
Afspreken met lieve dame
Passievol1981 (36)
★★★★★
Fan van voorspel! Het is al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst gelikt ben. Wil jij mij weer eens likken? De meeste mannen willen meteen neuken maar ik ben een fan van voorspel! Heerlijk gepassioneerd zoenen en elkaars lichaam opwarmen voordat het échte werk begint.
Dating met wulpse dame
heerlijksingle (39)
★★★★☆
Ik heb 2 gaatjes en jij een dikke lul- kijken of het matcht? Ik zoek geen relatie en ik hoef ook helemaal niets te weten over je partner, kinderen en jouw relatie. Waar het mij om gaat is, jouw lekkere pik doe mijn gaatjes vult.
Vrijen met lekkere dame
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates