Gratis Aanmelden

Dating met mooie dame

alexadra (39)

Lieve man gezocht Zoek jij net als ik een fijne relatie, of een innige vriendschap? Ik zoek wel een man die verzorgt is, houd van sporten, houd van lekker eten, en een drankje lekker vind op zijn tijd. Een fijn samen zijn opbouwen, dat is wat ik zoek.

Maak contact met haar
  1. Naam: alexadra
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Kolham
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met mooie dame alexadra van 39 uit Kolham, Groningen
kimmkiss (34)
★★★★★
een leuke gezellige man met een goed gevoel voor humor Ik wil een persoon die om al mijn moppen kan lachen en gelukkig kan zijn. Ik wil iemand die ook leuk kan zijn. Ik wil iemand die kan laten zien dat sommige mensen wat ontspanning nodig hebben.
Naaien met lekkere dame
Kirstenlove (38)
★★★★★
Buitenseks laten we het vooral niet moeilijker maken dan nodig! Ik wil genieten en ik hoop dat jij hetzelfde wilt. Lekkere geile seks zonder verplichtingen! O ja ik hou wel van een beetje spanning dus wat denk je ervan, zullen wij het buiten doen?
Naaien met rijpe dame
MijnDion (38)
★★★★☆
Neuk je al mijn gaatjes? Mijn natte kut heeft zin om een beurt te krijgen van een heerlijke vent die gek op natte kutjes is. Je pik wil ik diep in me voelen en niet alleen maar in mijn kutje. Ik ga je ook zeker pijpen en wil ook dat je mijn kontje vult.
Afspraakje met hete dame
Chelsseeaaa (33)
★★★★★
Verwennerij Je houdt van stoute meisjes, ondeugend en je laat je graag lekker verleiden. Een lapdance, striptease en een goeie pijp beurt ben jij nooit te moe voor.
Daten met geile dame
TinyTamaar (39)
★★★★★
Ik wil neuken, snel graag! Jij wilt neuken? Kom dan maar op want ik wil dat ook, ik zeg je wel al dat je niet zomaar van me af bent, dat je hard aan het werken komt en dat er best extreme dingen gebeuren, ik laat me vast binden, anaal verkrachten en me onder plassen!
Naaien met geile dame
Selina810 (36)
★★★★☆
Een heleboel geiligheid! Hee jij daar, ben jij die man die ik zoek. Een geile grote man met een geweldige pik? Die lekker in mijn beide gaatjes wilt weg glijden, elkaar helemaal gek maken. En verlangen naar de volgende keer, zie jij het zitten?
Sex met eenzame dame
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates