Gratis Aanmelden

Dating met single dame

Pattiis (38)

Gaan we samen eens dineren? Als directrice van een groot bedrijf ben ik op zoek naar een leuke vent die met mij meer dan een leuke vriendschap wil opbouwen. Het moet wel wat discreet maar als we voor elkaar gekozen hebben dan kan het wel erg fijn uitpakken. Mag ik je uitnodigen voor een heerlijk diner met mij?

Maak contact met haar
  1. Naam: Pattiis
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Hoogwoud
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met single dame Pattiis van 38 uit Hoogwoud, Noord-Holland
Orgasmaatje (31)
★★★★★
Kan jij me heerlijk en intens laten klaarkomen je kan me heerlijk laten klaarkomen, een intens orgasme geven en me misschien ook wel laten spuiten? Ik kan lekker lang blijven door gaan en hoop van jou het zelfde. Je kent een hoop verschillende standjes en je houdt van afwisseling.
Dating met geile dame
Maaike86 (31)
★★★★☆
Kleine tietjes en een strak, gewillig kontje. Op van die dikke tieten heb jij het nooit gehad. Daar heb je net iets teveel last mee, een handje vol is voor jou al meer dan genoeg. Als ik jou mijn kontje daarbij gretig ga aanbieden zal je niet lang twijfelen want je bent een geile bink die dringend nood heeft aan wat speciaal genot. Mijn man die wil het nooit doen bij mij en ik zou het nu wel is willen weten hoe het gaat voelen om er een harde paal in te hebben!
Daten met single dame
Charliene (37)
★★★★★
Ben jij mijn nieuwe speelvriendje? Speelse, lieve, grappige, hete, geile donder die weet hoe hij een vrouw moet nemen en die graag ook zelf verwend wordt.
Daten met sexy dame
Carlianna (35)
★★★★★
Ik zoek een geile seks date!! Ben jij ook al een tijdje op zoek naar een geile date! En ben jij die stoere bink waar ik al een tijdje naar op zoek ben, die zijn vele ervaring op mij wilt uitvoeren. Het maakt mij niet uit waar je woont? Voor een geile vent met een lekkere harde pik, rijd ik graag een stukje om.
Dating met single dame
Vlooitje (31)
★★★★☆
Hallo daar! Ik heb niet echt een bepaalde type voor ogen, of eisen over welke karakteristieken iemand zou moeten bezitten. Blijf gewoon lekker jezelf en wie weet klikt het dan wel tussen ons.
Dating met eenzame dame
Verlangtzaad (34)
★★★★☆
Kom mij, geil blondje, helemaal afwerken! Bigger is better! Hoe groter de groep hoe meer ik geniet. Kom en meld je aan want ik wacht op kerels die mij willen vullen. Ik gangbang gratis en graag, maar je moet wel mooi schoon en geschoren zijn. Ben jij erbij de volgende keer?
Afspreken met sexy dame
Lies
★★★★★★★★★★
Als alleenstande vrouw is het niet gemakkelijk om een verhuizing op je te nemen. Zeker als je rood staat... Maar ik heb nog altijd mijn sexy lichaam, toch?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates