Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

jojojosie (31)

Ik zoek gewoon een leuke en lieve man? Ik ben op zoek naar een man die klaar is om gelukkig te zijn !!! Liefde, begrip, zorgzaamheid ... al deze zijn erg belangrijk; ze zijn een integraal onderdeel van wat een relatie doet werken. Stuur me geen gedichten of portretteer prachtige beelden van zonsondergangen enz. Wat ik wil horen, zien en weten is je echte leven, wat je elke dag doet, ik wil weten dat je gelukkig wordt, dat je aan het huilen maakt , dat vult je met energie en dat neemt alle wens w

Maak contact met haar
  1. Naam: jojojosie
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Langerak
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame jojojosie van 31 uit Langerak, Zuid-Holland
Minoush (34)
★★★★☆
Ja of nee? Ik hoef allemaal niet van dat moeilijke gedoe. Ik wil gewoon ja ik wil neuken of een nee ik zoek verder. Waarom moet het allemaal zo moeilijk als het ook makkelijk kan want uiteindelijk willen we allemaal neuken lijkt me en daar ook uitkomen.
Afspraakje met lekkere dame
ErikaxErlijn (37)
★★★★☆
Laat jij mijn druipende kutje genadeloos klaarkomen? Mijn kutje verlangt nu al zo lang naar een paal die er diep in gaat die me in elk standje genadeloos doet nemen. Ben jij die man waar ik naar zoek?
Neuken met wulpse dame
jeSika (30)
★★★★☆
Is hier een leuke man die met mij op een leuke en gezellige Genieten van het leven doe ik volop en door menigeen word ik een lieftallig iemand genoemd. Ik sta altijd voor anderen klaar zonder dat er misbruik van mij gemaakt word. Ik weet mijn grens daar duidelijk in te stellen. Met de liefde ligt dat wat genuanceerder voor mij. Ik weet mij tegenover mannen vaak geen houding te geven en dat maakt dat de eerste indruk niet is wat ik wil overbrengen. Hier denk ik wat meer kans te maken omdat ik dan al wat van mijzelf kan laten zien. Komt mijn vraag: is hier een leuke man die met mij wil daten en zien wat de date voor ons in petto heeft?
Afspraakje met rijpe dame
Marry81 (37)
★★★★☆
Ik heb een heer in mijn leven nodig. Ik hou van ervaren mannen, leuk, open voor vele ervaringen die het leven ons samen wil geven. Ik heb behoefte aan een man die voor altijd trouw en respectvol voor me zal blijven. Ik wil een heer
Dating met lekkere dame
XxTiffanyxX (39)
★★★★☆
Kun jij er tegen als ik op meerde kerels geil? Door mijn vele uitspattingen met mannen tijdens mijn huwelijk, heeft mij geen goed gedaan en mijn relatie gekost. Kun jij er tegen dat ik met meerder kerels lekker aan het geile ben. Als er een lekker geile vent tussen zit die goed anaal in mijn kontje kan neuken, ja dan ben ik verkocht. Neuk jij lekker hard en diep en heb je een goede uithoudingsvermogen?
Daten met eenzame dame
EmNH81 (37)
★★★★★
Heb jij wel tijd en zin? Mijn man? Ja die zie ik niet vaak, die is steeds op zakenreis en ik ben dus bijna altijd weer alleen thuis. Dat begint inmiddels wel heel saai te worden en zeker tussen de lakens, daar gebeurt niks meer, hooguit 1 x per maand als hij zin/tijd/energie heeft. Ik ben zelf een erg ondeugende dame, houd van goede hete seks, lang genieten, lang voorspel, vele standjes en de lekkerste plekjes. Nou wat denk je ervan? Laat je me niet te lang met mijn natte kutje wachten en smachten?
Afspraakje met single dame
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates