Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Hendrika84 (33)

Waar is die man die geen woorden vuil maakt en me gelijk pla Zijn er hier ook mannen met lef die gelijk durven afspreken zonde boe of ba, er op af en gaan met die banaan?

Maak contact met haar
  1. Naam: Hendrika84
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame Hendrika84 van 33 uit Leeuwarden, Friesland
latsgirl (35)
★★★★☆
Wie wil mij leren kennen? Op de een of andere manier kom ik gewoon geen leuke man tegen. Waar aan het ligt weet ik niet. Ik val niet op een bepaald type en ik zit niet vol gekke eisen. Het leven bevalt mij verder goed als single maar met twee is het toch een stuk leuker.Ik geniet van een etentje, een hapje en een drankje, reizen is ook mijn ding. Ik wandel graag en ik ga ook graag een avondje uit. Ik ben een veelzijdig type en ik hoop hier een man te vinden die dat ook is!
Naaien met single dame
angellMee (39)
★★★★☆
Neuk jij mij diep van achteren? Het lijkt me zo geil als een man mij eens diep van achteren neemt en mij dan een lekkere klap op mijn billen geeft. Dat je dan daarna mijn tieten masseert en ik onderlangs je ballen. Dat lijkt mij zo ontzettend geil. Jou ook?
Vrijen met rijpe dame
MaartjeJanuari (39)
★★★★★
Hou je van reizen dan ben jij de man die ik zoek. Settelen dat woord speelt ook al tijden door je hoofd. Omdat ik er graag op uit trek met reizen zoek ik wel een man die van reizen houdt. Ander teer punt is kinderen. Ik wil op deze wereld geen kinderen zetten en daar sta jij ook achter.
Vrijen met lieve dame
Celess (36)
★★★★☆
Een geweldige kerel die tijd met mij wil doorbrengen! Ben ik de juiste persoon voor jou en wil je tijd doorbrengen zodat we dingen over elkaar kunnen leren? Ik ben er enthousiast over en jij ook?
Daten met wulpse dame
Jaimee86 (31)
★★★★☆
Heb jij tijd voor mij? Ik ben niet van de vluggertjes en het haast werk. Als we doen, doen we het goed. Daar hebben we welk even voor nodig. Jij heb geen haast toch?
Daten met geile dame
ellenH (37)
★★★★☆
Klinkt dat erg? relaties, ik heb het meerdere keren geprobeerd. Blijkbaar is het niet voor mij weggelegd. Mijn huisje blijft mijn huisje. Misschien ben ik de juiste nog niet tegenkomen, dat kan. 9vande10 keer denk ik na een paar uur: moet je niet ergens naartoe ofzo. Klinkt best wel erg natuurlijk, denk ik ??? maar ik ben nou eenmaal graag op mijzelf en soms heb ik even "gezelschap" nodig.
Afspraakje met mooie dame
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Windows installatie (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates