Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Debestecindy (31)

Een man die het oordeel van mijn man kan bevestigen Mijn man zegt mij altijd dat ik de beste ben! Maar ik wil nu wel eens weten wat jij van mij vindt. Ik kan hem toch niet zomaar op zijn woord geloven? Ik hou van seks, oraal anaal, in pen lucht of gewoon lekker thuis. Ik laat mij graag onderdanig behandelen en zuig echt heel hard als je mij jouw pik in mijn mond gaat duwen. Wil jij er achter komen als ik werkelijk de beste ben?

Maak contact met haar
  1. Naam: Debestecindy
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Linschoten
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame Debestecindy van 31 uit Linschoten, Utrecht
fleevv (39)
★★★★★
een echte man die weet wat Echt neuken is! Ik wil een echte man, een sterke man, een man die precies weet wat hij gaat doen met mij. mijn in positie dwingt en zijn harde paal bij me naar binnen duwt. me spankt op mijn kontje zodat ik de afdruk de volgende dag nog zie ik wil ECHT geneukt worden!
Daten met single dame
Sexykatie (38)
★★★★★
Seks kunnen we overal wel hebben! Waar we ook seks hebben, dat staat open voor me. Dat mag lekker buiten in het park zijn of in het bos. Of we doen het overal in huis dat is ook net zo lekker. Ik wil een lekkere vent die ook raad weet met een vrouw die veel zin heeft. Ben jij de man?
Afspreken met rijpe dame
Hottedame2017 (36)
★★★★★
Ik wil nu wel eens spannende seks hebben Na jaren huwelijk en een degelijk leven te hebben gehad wil ik wel eens iets anders proberen. Spannende sex dat is wat ik wel eens wil hebben. Even een lekkere stoute vrouw mogen zijn en genieten van al het lekkers dat we elkaar te bieden hebben.
Naaien met sexy dame
Kusjesilse (32)
★★★★☆
Heb jij het in je? Een man die mij het gevoel geeft vrouw te zijn. Samen genieten van heerlijke seks. Ik hou er zo van. Een man sexy en toch gevoelig. Maar zeker single, en woest aantrekkelijk. Eigenlijk alles wat een vrouw zoekt toch?
Naaien met rijpe dame
MijnWille (37)
★★★★☆
Mijn geilsappen mag ik die op jouw gezicht spuiten? Stevige tieten heb ik en daar kan goed een kloppende pik tussen voor tietneuken. Ik wil jouw pik niet alleen voor tietneuken want mijn kutje wil druipen door jou pik. Ik kan spuitend klaar komen en ik wil al mijn geilsappen op jouw gezicht spuiten. Wat een geile wensen maar lekker is het en nu nog de man die dit wil.
Dating met wulpse dame
SerenaV (31)
★★★★★
Geile contactjes gezocht. Kan wel wat gebruiken namelijk. Niet dat ik het aan de grote klok wil gaan hangen hoor! Maar sex mag wat mij betreft echt wel vaker dan eens per week. En omdat het een eindeloze discussie aan het worden is thuis. Ga ik proberen hier een geil contact te vinden. En wat sex te aan krijgen. Moeilijk of bewijs je het tegendeel?
Dating met hete dame
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Betje
★★★★★★★★★☆
Ok, het is niet de meest recente foto van me, maar ik ben niet veel veranderd. Ik upload deze om je te laten zien wat je krijgt wanneer je me komt helpen met wat zware klusjes..
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates