Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Debestecindy (31)

Een man die het oordeel van mijn man kan bevestigen Mijn man zegt mij altijd dat ik de beste ben! Maar ik wil nu wel eens weten wat jij van mij vindt. Ik kan hem toch niet zomaar op zijn woord geloven? Ik hou van seks, oraal anaal, in pen lucht of gewoon lekker thuis. Ik laat mij graag onderdanig behandelen en zuig echt heel hard als je mij jouw pik in mijn mond gaat duwen. Wil jij er achter komen als ik werkelijk de beste ben?

Maak contact met haar
  1. Naam: Debestecindy
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Linschoten
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame Debestecindy van 31 uit Linschoten, Utrecht
E5ther10 (33)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een vriend zonder verplichtingen Ik ontmoet hier graag iemand die discreet, eerlijk is en van lol houdt. Een no-nonsense vriend, waarin hij mijn metgezel zal zijn in de meeste van mijn activiteiten buitenshuis. Ook zou hij medelevend en met gevoel voor humor moeten zijn.
Dating met lekkere dame
Chlloeii- (39)
★★★★☆
Ik ben hier om iemand te vinden die bereid is alles voor mij Ik ben er vrij zeker van dat dit vandaag de beste voor ons zal zijn. Ik weet zeker dat we dingen waardevol voor ons kunnen maken als we elkaar ontmoeten. Ik heb veel dingen te bieden. Geef me gewoon een kans om dat te bewijzen.
Vrijen met wulpse dame
Lichelle80 (35)
★★★★☆
Ik hoop hier een man te treffen die net zo denkt als ik. Hou jij ook van meer, meer uitdaging. Kijken wat we samen allemaal neer kunnen zetten om het voor ons beide zo geil mogelijk te maken? Heb jij nog spannende ideeen, laat het mij dan weten!
Sex met lieve dame
MinkeI (34)
★★★★★
Hou je van retro dan hou je zeker van mij. Als je mijn eetkamer mooi vind dan weet ik dat je de ware voor mij zult zijn en zullen we daar veel zitten,liggen en andere leuke dingen doen naast het eten.
Neuken met eenzame dame
Fast-Chantal (34)
★★★★★
Een heerlijke pik! Een geil grage man die me lekker komt neuken hoe ik het wil en wanneer ik het wil... Dat zou eigenlijk het beste zijn, want dat is wat ik zoek. Gewoon een heerlijke vent die me goed wilt verwennen.
Sex met lieve dame
LaGrante (34)
★★★★☆
Lang, hard en alles er op en eraan. Jij bent heel gewoontjes en wil van dat imago af, dan kunnen wij elkaar de hand schudden. Ik ben altijd heel netjes en braaf geweest en wat heeft het mij gebracht? Niets! Ook ik heb verlangens en behoeftes en het idee om een keer bruut genomen te worden, al mijn gaatjes te laten verwennen en net zo lang door gaan tot dat wij beiden van voor niet meer leven dat wij van achter nog leven en anders om.
Vrijen met rijpe dame
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Anne-Meike
★★★★★★★★★☆
Ik ben onlangs verhuisd naar een huis met een tuin die een grote bende is. Ik zoek dus hulp en ik heb geen geld meer over door die hele verhuizing, dus ik ben bereid om in natura te betalen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates