Gratis Aanmelden

Dating met single dame

niksdoen (38)

Een relatie of vriendschap om leuk mee op te trekken en mind Je bent een druk, hard werkende stabiele man die ook wel aan zichzelf denkt. Je doet je werk door dat je het graag doet. Ook heb je gewoon vrije tijd waarin je graag leuke dingen onderneemt.

Maak contact met haar
  1. Naam: niksdoen
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Loker
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met single dame niksdoen van 38 uit Loker, West-Vlaanderen
jojojosie (31)
★★★★☆
Ik zoek gewoon een leuke en lieve man? Ik ben op zoek naar een man die klaar is om gelukkig te zijn !!! Liefde, begrip, zorgzaamheid ... al deze zijn erg belangrijk; ze zijn een integraal onderdeel van wat een relatie doet werken. Stuur me geen gedichten of portretteer prachtige beelden van zonsondergangen enz. Wat ik wil horen, zien en weten is je echte leven, wat je elke dag doet, ik wil weten dat je gelukkig wordt, dat je aan het huilen maakt , dat vult je met energie en dat neemt alle wens weg om verder te gaan,
Dating met lieve dame
Kuikentje85 (33)
★★★★★
Een man die weet wat hij doet. Ik ben hier niet omdat ik een relatie zoek maar alleen seks. Mijn vorige partner was nou niet echt een ster in de slaapkamer dus ik ben veel tekort gekomen. Ik wil nu dan ook echt eens goed geneukt worden door een man die wel weet wat hij doet. Ik heb een lekker nat kutje dat eens goed gelikt moet worden.
Naaien met wulpse dame
Heike86 (31)
★★★★★
Leuke meid zoekt vaste relatie Een leuke man die openstaat voor een vaste relatie
Dating met hete dame
Heeloiese (39)
★★★★☆
Een vriend voor lange afstandswandelingen en een bijzondere De schoonheid van de natuur moet jij weten te waarderen wanneer wij samen lange wandelingen in de natuur houden. Ben jij ook net zo gek op de duinen en het strand? Hier zoek ik een vriend voor lange afstandswandelingen en een bijzondere warme band.
Sexdate met rijpe dame
eraV (31)
★★★★☆
Vrouw schreeuwt om vlezige pik Piemel gevraagd en snel een beetje. Nog meer nachten alleen in bed kom ik echt niet meer door. Moet ik weer met mijn dildo aan de slag. Nee, een echte vlezige pik heb ik nodig. Op en neer, hard zacht, heerlijke stoten die mij klaar laten komen hoe ik nog nooit ben gekomen. Dit is mijn schreeuw om die lekkere vlezige pik!
Afspraakje met geile dame
SubAnne (31)
★★★★☆
Ik zoek een baasje... Dominante kerel, echte stoere vent die niet bang is zijn slaaf op haar plaats te zetten, om haar duidelijk te maken wie de baas is en wie luisteren moet, over meester me en ik geef me helemaal aan jou!
Afspraakje met single dame
Err:Conn