Gratis Aanmelden

Dating met single dame

niksdoen (38)

Een relatie of vriendschap om leuk mee op te trekken en mind Je bent een druk, hard werkende stabiele man die ook wel aan zichzelf denkt. Je doet je werk door dat je het graag doet. Ook heb je gewoon vrije tijd waarin je graag leuke dingen onderneemt.

Maak contact met haar
  1. Naam: niksdoen
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Loker
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met single dame niksdoen van 38 uit Loker, West-Vlaanderen
Hottedame2017 (36)
★★★★★
Ik wil nu wel eens spannende seks hebben Na jaren huwelijk en een degelijk leven te hebben gehad wil ik wel eens iets anders proberen. Spannende sex dat is wat ik wel eens wil hebben. Even een lekkere stoute vrouw mogen zijn en genieten van al het lekkers dat we elkaar te bieden hebben.
Naaien met sexy dame
Firsttry (36)
★★★★★
Dikke lul dus gezocht voor ons fantasietje! Mijn man stelt zich altijd heel sloverig en onderdanig op tijdens de sex. Ook als we een triootje doen. Hem als cuckold is een best goede nieuwe ervaring. We willen dus weer een bull met een grote die hem een les kan leren en mij echt kan geven wat ik nodig heb!
Vrijen met lieve dame
chickako (39)
★★★★★
Veras jij mij? Liggen al die kanjers nog in een winterslaap? Deze lentebloem zoekt fleurig maatje. Je hebt niveau, bent beschaafd en begrijpt als geen ander dat de eerste keer niet gelijk alle remmen losgaan. Verras me met een leuk mailtje.
Dating met wulpse dame
daarzo (30)
★★★★☆
Ik geef mijn kontje weg Ik ben nog maagd. In mn kontje dan. En daar wil ik vanaf. Maar t moet wel rustig en zachtjes gebeuren natuurlijk!
Naaien met lieve dame
MadierPam (33)
★★★★☆
Ik wil bij een geweldige geile man zijn. Ik ben maar een geil meisje dat op zoek is naar een man die alles voor me zal doen. Ik hoop dat je gepassioneerd zult zijn en dat je enige tijd voor me zult hebben wanneer we elkaar ontmoeten. Ik ben hier om bij je te zijn.
Daten met single dame
sandrazoekt (32)
★★★★☆
Ik wil jou ook op alle plekjes kussen! Wat mij betreft kunnen we gelijk het eten over gaan slagen en doorgaan naar ons eigen genot. Je legt me neer ergens op een bed of strand wat jij wilt en dan kleed je me zachtjes uit en begint me op alle plekjes te kussen, nu zal ik natuurlijk ook goed mijn best doen om jou niet met een stijve achter te laten.
Neuken met mooie dame
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates