Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

gizzy (32)

Jij brengt de lul, ik de poes.. lekker om te sexen maar wil niet de naam hebben maar de poes en de pik.. Als je interesse hebt kom ik die van mij wel brengen ;)

Maak contact met haar
  1. Naam: gizzy
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Roden
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met eenzame dame gizzy van 32 uit Roden, Drenthe
Vannity (37)
★★★★☆
Ik heb je nodig! Ja, ik heb jou nodig om mij goed te laten voelen. Zonder een lekkere pik ben ik nergens hoor! zo lang je dat maar weet! Kom jij mij vullen?
Sex met eenzame dame
JolyLee (38)
★★★★☆
Doe jij een keer mee? Ik hou van bondage. Met touwen,tie rips of met andere materialen. Zowel beginners en mannen met ervaring kunnen bij mij terecht. Lijkt dit je leuk, doe dan een keer mee!
Dating met lieve dame
Gonewild (39)
★★★★★
Maak jij me helemaal gek met je fantasie? Samen nieuwe geile dingen proberen is helemaal je ding zolang het maar geen extreme of pijnlijke zaken zijn? Genot en spanning moet dan ook centraal staan.
Naaien met hete dame
CJ (35)
★★★★☆
Hou je ook van uitdagingen? Ik heb een sterke kinderwens en helaas kom ik die leuke man maar niet tegen dus ik probeer het lot een handje te helpen. Ben jij een lieve man met humor die geen bindingsangst heeft? Reageer dan snel! PS: als je bezet bent, of een hekel aan kinderen hebt, reageer dan maar lekker niet.
Afspraakje met single dame
Kim1983 (34)
★★★★☆
Heerlijke Thaise vrouw. Mooie Thaise vrouwen zijn nou eenmaal heel gepassioneerd in de liefde bedrijven. Als jij mij niet gelooft daag ik je uit om mij te proberen!
Afspreken met lieve dame
Jetske86 (31)
★★★★☆
Lekkere seks ! Op mijn werk kom ik natuurlijk ook mannen tegen, en met uit gaan, maar het is het elke keer net niet. Ik zoek iemand die net als ik gaat voor goeie seks, en dan zien we wel. Heb je een lekker lijf, een goeie pik en denk je dat je mij wel aan kan? x
Afspreken met rijpe dame
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates