Gratis Aanmelden

Dating met single dame

Keetje05 (39)

Liefhebber van volle billen? Ben jij een liefhebber van grote, ronde en volle billen? Zie jij ze liever in of zonder string? Ik laat me graag zowel aan- als uitkleden door een lekkere man die mijn billen eens goed "onder handen" wil nemen. Ik kan tegen een stootje dus kom maar op!

Maak contact met haar
  1. Naam: Keetje05
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Schiedam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met single dame Keetje05 van 39 uit Schiedam, Zuid-Holland
I-R-I-S (31)
★★★★★
Gelukkig getrouwde vrouw wil seks met vreemde mannen in haar Ik zoek een man die open staat voor seks met een getrouwde vrouw. Ik ben niet van plan mijn man te verlaten, dat moet vooraf wel duidelijk zijn.
Daten met wulpse dame
Catharina84 (34)
★★★★★
Welke geilerd durft een vluggertje te komen maken op kantoor Wat ik eens zou willen.. tijdens kantoortijd een vluggertje maken op mijn werk. Op het bureau of waar het kopieerapparaat staat, dat is ook af te sluiten. Met een collega ga ik dit niet doen, dat is vragen om problemen. Is er hier een geile kerel die me wel eens durft te komen nemen op mijn werk?
Vrijen met wulpse dame
LoePoes (35)
★★★★★
Een lekkere vent, met een heerlijke pik Ik zoek een man voor de seks. Relatie's heb ik mijn hoofd helemaal niet naar staan en kan altijd nog. Ik wil gewoon een seksbuddy , een man waar ik zo af en toe eens lekker mee kan neuken.
Afspreken met mooie dame
Zahira (30)
★★★★★
Wilde geile hengst die klaar is voor mij... Sportieve man met een heel heel hoog libido, want het belangrijkste in een relatie is voor jou ook seks, wilde seks waar de passie van af spat en die gebeurt op alle tijdstippen van de dag!!!
Daten met mooie dame
Aaltien1983 (34)
★★★★★
Ik heb wilde plannen met jou! Mijn tieten moeten eens flik verwent gaan worden, zulke mooie en dan geen man die eraan kan zitten en likken. Jij weet hier wel raadt mee hé? Zou je de rest van mijn lijf ook eens van dichtbij willen bekijken? Onder voorwaarde dat je mij direct begint te beffen en daarna lekker laat klaarkomen, daarna ben jij aan de beurt en heb wilde plannen met jou!
Neuken met single dame
NewLoveMeg (30)
★★★★★
Neuk mijn geschoren kut! Mijn kut is geschoren en heb zin dat jij eens tussen mijn benen kruipt om mijn kut goed te verwennen. Eerst met je tong graag en daarna heb jij nog wel een dikke pik voor me die er zo in kan. Ben jij de man die me zo lekker verwend?
Naaien met lekkere dame
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates