Gratis Aanmelden

Dating met lekkere dame

yes2theright1 (32)

Eigenlijk best erg.. voel me wel eenbeetje schuldig....ik heb nog wat met iemand, nou ja hij meer met mij dan ik met hem, maar hou m toch een beetje aan t lijntje. Eigenlijk niet ok, maar ik vind dat soort dingen heel moeilijk om te vertellen. Maar goddddd...t wordt zo saai. ik weet ook voor de rest niet hoe ik mezelf hier zou..weet je: je mag natuurlijk altijd een berichtje sturen wat.....zou het eigenlijk heel leuk vinden:-) maar ik ben zelf best wel van het initiatief nemen. Dan hoor en zie

Maak contact met haar
  1. Naam: yes2theright1
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Urk
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met lekkere dame yes2theright1 van 32 uit Urk, Flevoland
LikLinnx (35)
★★★★★
Een man die van afwisseling houdt. Een man die zich niet laat imponeren door een zelfzekere vrouw. Ik weet wat ik wil en ik wil een man die mij kan volgen. Jij bent redelijk dominant en hebt wel interesse in seks met verschillende speeltjes om et allemaal wat interessanter te gaan maken.
Vrijen met mooie dame
Laurentientje (32)
★★★★☆
Kan jij het uren lang? Heb al heel wat vriendjes gehad, maar nog nooit die man die mij spuitend heeft klaar gekregen. Ik hou van seks, en zoek dan ook een man die dit ook heeft, uren lang kan neuken, zonder gezeur, gewoon genieten samen!
Vrijen met lieve dame
Wonderr2018 (37)
★★★★☆
Jij en ik? En ik hoop die man hier te vinden. Een lieve maar vooral attente man, een die de deur voor je openhoud, je hand wil kussen en niet meteen boven op mij springt. Laten we eerst de tijd nemen voor elkaar.
Afspraakje met eenzame dame
Suffie2017 (36)
★★★★☆
Durf je in het diepe te springen? Ik heb een heel leuk plannetje bedacht, alleen heb ik niemand om het mee uit te voeren. Nu kan ik hier alles erover gaan verklappen, maar dan is het verrassingseffect weg. Neem eens een gokje en probeer het met me, ik garandeer je dat je er voor 200% zeker geen spijt van zal krijgen
Naaien met geile dame
Sannewest1980 (38)
★★★★★
Genieten we vooral lekker van elkaar? Genieten van een leuke tijd met een leuke man, meer hoef ik niet hoor. En als het echt lekker is dan gaan we er wat mooiers van maken. Is dat een leuk idee?
Afspreken met mooie dame
1981Mandy (37)
★★★★☆
Gierende zwawngerschapshormonen neuk mij! Heb jij wel eens een zwangere vrouw geneukt? Ik ben echt zo ontzettend geil, heb geen vent in mijn leven en wil maar wat graag geneukt worden. Ik heb al heel wat toys gehaald, maar die kunnen mij niet meer bevredigen. Ik snak naar een echte beurt! Kan zonder condoom, want meer zwanger dan dit zal ik niet worden.
Sex met single dame
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates