Gratis Aanmelden

Dating met mooie dame

ChantallieZ (34)

Vrolijke single op zoek naar meer diepgang met lieve en leuk Prettig gestoord mag je wel zijn maar als je dan ook een serieuze kant hebt, scoor je bij mij al extra punten.

Maak contact met haar
  1. Naam: ChantallieZ
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Zeist
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met mooie dame ChantallieZ van 34 uit Zeist, Utrecht
Spijkerbroekje (31)
★★★★☆
Iemand die mij heerlijk wil neuken? Eindelijk is het zo ver, ik heb hier heel goed over nagedacht of dit echt is wat ik wil. En ik ben er uit! Ik wil iemand gaan ontmoeten die mij lekker wil verwennen. Mij nieuwe dingen wil leren, en heerlijk veel seks met mij wil gaan hebben. Als jij zo iemand bent, die zonder zeuren wil afspreken, lekker neuken..
Neuken met eenzame dame
TruthMe (30)
★★★★☆
De hele nacht sex met mij? Alles is zo serieus in het leven. Waarom? Lekker in het weekend een man om van te genieten. een avondje of een overnachting samen met mij. Heerlijk toch.
Neuken met mooie dame
Lovejuliette (33)
★★★★★
Welk standje vind je geil? In mijn vrije tijd speel ik gitaar. Niet in een bandje hoor, nee gewoon lekker in de slaapkamer. Je kan dus wel zeggen dat ik zeer lenige vingers heb. Tel daarbij op dat ik ook heel erg flexibel ben van lichaam...Komen er dan niet de meest geile en wilde standjes in je naar boven? Jouw genot staat voorop.
Afspraakje met lekkere dame
Irene30 (34)
★★★★★
Spontane en leuke vrouw zoekt dito man om de stad eens te ga Ik zoek een ondernemende man, iemand die lekker kan praten en gemakkelijk in de omgang is. Je hebt veel te vertellen maar je geeft mij ook de ruimte om mijn verhaal te doen. En als je dan ook nog van uitgaan, wandelen en zonsondergangen houdt, dan hebben wij de eerste klik al binnen.
Sex met wulpse dame
MeidjeLief (31)
★★★★★
Ik wil discreet met iemand afspreken Ik wil discreet met jou kunnen afspreken, misschien voor eenmalig. Maar dat zou jou er niet van moeten weerhouden om met mij af te kunnen spreken, nietwaar? ;)
Sex met lieve dame
GBsletje (37)
★★★★☆
Ik ben geil en een sletje!! Hete geile en een beetje dirty denkende sletje is dan misschien wel op zoek naar jou! Je houd van een hete uitdaging en grenzen verleggen? Dan ben ik je Bitch!!
Vrijen met lieve dame
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates