Gratis Aanmelden

Naaien met hete dame

Jakkie2018 (29)

Een trio is mijn fantasie, wat is de jouwe? Vind je het een lekker idee om tijdens de lekkere seks er nog een persoon aan toe te voegen? Het lijkt me wel erg lekker. En speel zelf al tijden met dat idee in mijn hoofd.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jakkie2018
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met hete dame Jakkie2018 van 29 uit Amsterdam, Noord-Holland
2beautyful (30)
★★★★★
Want some chocolate sweetness? Ik ben hier! Once you go black...you never go back, je kent het 'gezegde' wel. Ik smaak lekker zoet, ben heerlijk warm van binnen en van buiten en geniet ervan om een man te zien klaarkomen. Het liefst helemaal over me heen, dat is het geilst. Ik pijp je klaar, neuk je klaar, heb zelfs een man laten klaarkomen door alleen voor hem te dansen en met mezelf te spelen.
Vrijen met lieve dame
Marinel (34)
★★★★☆
Leer jij ook nog elke dag? Ik ben in voor allerlei nieuwe dingen als is het buiten of het is SM alles is nieuw en leuk de laatste tijd. Ben jij hier ook om te leren en ontdekken? Misschien kunnen we samen wat doen!
Afspreken met hete dame
Lookmeto (36)
★★★★★
Mijn zoektocht is serieus,en de jouwe? Ik wil de rest van mijn leven samen doorbrengen, dus op dit moment ben ik heel serieus. Het beste voor mij is om te doen wat we het leukst vinden. Mag een avondje uit of iets anders? Wat verkies je?
Naaien met mooie dame
Natalja (31)
★★★★★
Ik weet dat je zit te kijken! Stelletje geile dieren! zitten jullie naar mij te kijken? Ik vind het heerlijk als ik bespied word door jou. Geil kijken hoe ik mezelf verwen en dan kreunend klaarkom. Wil je mij stiekem bekijken? Laat dan iets achter.
Vrijen met lekkere dame
Alvina (34)
★★★★★
Een leuke gast die tevreden is met alleen seks. Je moet me uitproberen, ik weet dat ik heel wanhopig zal klinken, maar ik wil je pik al snel in mijn poesje hebben.
Afspraakje met sexy dame
NxxKtijd (35)
★★★★☆
Kan jij mij een geweldig geile neuktijd bezorgen? Discretie gewenst. Liefst groot geschapen en een hoog libido. Tikkeltje dominant, bij voorkeur niet rokend, een sportief lijf hebben en zin hebben in een geweldige neuktijd met een geile vrouw.
Afspreken met lekkere dame
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates