Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

Manuela1980 (37)

Neuk jij mij lekker en komen wij beide klaar? Als er iets is wat ik lekker vind is het wel geneukt worden als een hond op zijn hondjes. Ik kan mezelf dan helemaal aan jou overgeven. Neuk jij mij lekker en komen wij beide klaar?

Maak contact met haar
  1. Naam: Manuela1980
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Altforst
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met lieve dame Manuela1980 van 37 uit Altforst, Gelderland
HappyKiertje (30)
★★★★☆
Zin in een beurt? ik zoek een man die net als ik erg open met seks omgaat en er ook van wil genieten net als ik op de foto doe. Ik wil altijd seks en ook overal het maakt mij niet uit waar als het maar geil is daar hou ik wel van. Stuur me een berichtje en wie weet ga jij straks samen met mij genieten van alle geile en heerlijke dingen van seks.
Naaien met sexy dame
EmNH81 (37)
★★★★★
Heb jij wel tijd en zin? Mijn man? Ja die zie ik niet vaak, die is steeds op zakenreis en ik ben dus bijna altijd weer alleen thuis. Dat begint inmiddels wel heel saai te worden en zeker tussen de lakens, daar gebeurt niks meer, hooguit 1 x per maand als hij zin/tijd/energie heeft. Ik ben zelf een erg ondeugende dame, houd van goede hete seks, lang genieten, lang voorspel, vele standjes en de lekkerste plekjes. Nou wat denk je ervan? Laat je me niet te lang met mijn natte kutje wachten en smachten?
Afspraakje met single dame
Mirte82Xx (35)
★★★★☆
Een leuke man voor relatie. Ik heb lang nagedacht of ik hier een profiel zou aanmaken, want het is allemaal nieuw voor mij dat hele online dating, maar het is tegenwoordig heel normaal om op deze manier iemand te zoeken. En als ik naar mijn vriendin kijk heeft zij toch een hele leuke man aan de haak geslagen, en dat wil ik ook wel.
Afspreken met sexy dame
Best-chicky (34)
★★★★☆
Lik jij als lassie? Ben jij een ervaren man op seks gebied. Weet je hoe je een vrouw moet verwennen. Dan ben ik opzoek naar jou.
Dating met hete dame
LuLuBeSt (31)
★★★★★
Aziatische die houdt van kontneuken! Ik wil een GROTE GROTE lul om aan mijn behoeften te voldoen !! Te klein is niets voor mij ... ik moet ermee kunnen spelen, het in mijn mond stoppen en het moet mijn kontje gelukkig maken;)
Daten met mooie dame
Ieriess (38)
★★★★★
Een man die wel weet hoe het moet. Ik ben jaren geleden door mijn toenmalige man naar hier gehaald, oh wat was ik verliefd. Maar toen we eenmaal getrouwd waren kwam zijn ware aard naar boven, hij dronk veel te veel en werd daardoor ook gewelddadig. Gelukkig heb ik weten te ontsnappen uit dat huwelijk en heb ik mijn leven weer aardig op de rit. Het enige wat mij nu nog ontbreekt is een man die wel weet hoe hij een vrouw moet behandelen, en mijn hartje weer sneller kan laten kloppen.
Sex met single dame
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates