Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

KimaJ (29)

Een lekkere geile vent die van grote borsten houdt. Hey geile mannen ik ben Kimm een geil sletje wat wel een dominante man kan gebruiken. Ik heb een stel lekkere grote borsten die heel veel aandacht nodig hebben. Een lekkere massage om mee te beginnen en dan leg je die harde paal er tussen en ga je mij tussen mijn tieten neuken. Ik krijg het er al warm van jij ook.

Maak contact met haar
  1. Naam: KimaJ
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Broek
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met lieve dame KimaJ van 29 uit Broek, Friesland
CatLose2504 (34)
★★★★☆
Een hete spannende man! Val jij op een lekkere stoere dame, die niet verlegen is? Ben je er niet bang voor dat ik je alle hoeken van de slaapkamer en misschien zelfs daarbuiten laat zien? Niet wachten en mailen, want ik heb zin in een hete seksvriend, die mij ook eens wat spannends kan brengen.
Naaien met sexy dame
Aevam (36)
★★★★☆
Geile huisvrouw zoekt geile man Ik heb eigenlijk niet zoveel te melden of te eisen van jou, ik heb alleen interesse in sex.
Afspraakje met single dame
XLauraX (36)
★★★★☆
PAS MAAR OP!! :) Ik weet heus wel dat ik er niet verkeerd uitzie en t klinkt vast arrogant maar ik weet wat ik kan krijgen. Ik val dan ook absoluut niet op onverzorgde mannen. Je hoeft niet super knap te zijn want daar kijk ik doorheen maar een goeduitziende man vol zelfvertrouwen vind ik gewoon super sexy. En als je dan ook nog eens lekker ruikt….nou berg je dan maar ;)
Afspraakje met eenzame dame
Paff (36)
★★★★☆
Gaan we samen kijken waar we terecht kunnen komen? Wat kan ik vertellen over jou... Je bent denk ik een leuke man die het kan waarderen dat ik hard werk voor mijn geld. Je vind het geen probleem om eens met mij een gezellig dagje weg te gaan. Vind je het misschien ook leuk om een cinema te bezoeken?
Dating met eenzame dame
Hetesam2015 (39)
★★★★☆
Mijn kutje laat ik maar wat graag zien. Met mij valt er altijd wel wat te beleven, ik beland altijd in de meest vreemde situaties en maak de meeste aparte dingen mee. Ook op sex gebied, heb echt al veel gedaan en gezien en ben dan ook een behoorlijke geile meid. Mijn kutje laat ik maar wat graag zien en heb weinig schaamte maar niet dat ik ordinair ben hoor. Mannen die wel in zin voor wat anders dan een potje saaie doorsnee sex moeten mij maar ff gauw mailen.
Afspraakje met lieve dame
Estxx82xx (36)
★★★★☆
Laat jij het vuurwerk in mij los? Mijn kont wil ik voor jou omhoog wippen, zodat je pik goed naar binnen kan dringen in mijn kutje. Je mag hard pompen en je ballen mogen afkletsen tegen mijn billen. Ik ben al weken bloedgeil en dat moet nodig tot een ontploffing worden gebracht ;-). Die ontploffing mag op vuurwerk lijken.
Afspreken met hete dame
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een probleem, mijn wasmachine kan het water niet meer kwijt. Ik heb geen geld voor een professional, maar misschien is hier een handige man die mij zou willen helpen?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates