Gratis Aanmelden

Naaien met mooie dame

87-Patty (30)

Geen moeilijk gedoe Ook af en toe lekker wil seksen. Meer hoeft dat niet te zijn. Daarna gewoon lekker je eigen weg weer gaan. Wel met wederzijds respect natuurlijk he. Heb geen zin in moeilijk gedoe of lange verhalen

Maak contact met haar
  1. Naam: 87-Patty
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Gasselte
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 150-159 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met mooie dame 87-Patty van 30 uit Gasselte, Drenthe
XxRachelxX (39)
★★★★★
Zoek een seksmaatje. Mijn ex en ik hadden een heel saai seksleven, maar na mijn scheiding is er een wereld voor me open gegaan. Ik heb een tijdje een vast neukmaatje gehad maar die is nu getrouwd en nu zoek ik dus een nieuwe.
Daten met sexy dame
Lovedagmar (37)
★★★★☆
Wil jij in mijn potje komen roeren? Heb jij weleens van aanrecht seks gehoord? Het is geil spannend en hot. Ik ga voor jou koken en ik heb alleen een wit schortje aan. Ik roer in de pannen en jij gaat ergens anders in roeren ;-). Dit mag met je vingers zijn maar ook met je pik. Het is zo geil en het water zal van mijn bijbenen druipen. Geen water uit de pan maar geile water uit mijn kut.
Dating met wulpse dame
sonnnja (36)
★★★★★
Lekker ongedwongen sfeer! Zou eigenlijk eerst op een date willen zonder dat HET MOET. Wil niet zeggen dat ik niet met je naar bed wil maar ik wil niet verplicht zijn, het moet gewoon lekker ongedwongen gaan. Als het zo gaat, ga ik helemaal los ook;-)
Neuken met eenzame dame
Butterfly1987 (31)
★★★★★
Deze knappe vlinder zoekt een serieuze relatie! Een leuke spontane jongen die ook eens een verandering wilt en net als ik serieus toe is aan een vaste relatie waarin het vooral gezellig en leuk is. Uiterlijk is niet super belangrijk, als je maar fris bent en verder gewoon lief en je zelf zijn!
Afspreken met rijpe dame
Staceyhann (35)
★★★★☆
Geile buiten sex gezocht. Op zoek naar een vent om buiten sex mee te hebben. Ik heb wel een relatie het gaat mij om de sex. Ik hou van wat ruiger, ik slik en ik doe anaal maar wel safe. Kunnen afspreken op een parkeerplaats bijvoorbeeld?
Naaien met geile dame
Gillian83 (34)
★★★★☆
Wat doe jij vannacht? Het maakt mij niet uit waar jij vandaan komt zolang wij gewoon veel lol kunnen hebben. Ik ben niet zo moeilijk! Alles wat ik zoek zijn nachten vol plezier, kan ik dat met jou beleven?
Sex met rijpe dame
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates