Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

BabyGirl1983 (34)

wil een volwassen man die al wat levenservaring heeft Ik wil een volwassen man die bij een aantal vrouwen is geweest en iets heeft geleerd, als je begrijpt wat ik bedoel. Als je reageert met een foto, zijn je kansen groter. Ik zal wachten op de juiste om mee te gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: BabyGirl1983
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Heusden
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve dame BabyGirl1983 van 34 uit Heusden, Limburg-be
LunaG1987 (30)
★★★★☆
Mijn benen liggen al open voor jou. Ik hoef weer geen man die na een tijd verliefd word en het in zijn hoofd haalt om samen een gezin te stichten en te trouwen. Ik wil gewoon een man die af en toe eens lekker alles los wil laten en daarbij zijn genot wilt delen met mij.
Neuken met rijpe dame
x-Saskia-x (35)
★★★★☆
Wat zou jij doen als ik mijn benen uit elkaar zou spreiden v Als ik mijn benen uit elkaar zou spreiden voor jouw geile bekkie ... Zou jij mijn clitoris lekker zuigen tot ik klaar zou komen? En daarna die lekkere dikke pik diep in mijn kutje steken om samen nog een keer klaar te komen?
Daten met hete dame
gewoonmeisje (31)
★★★★☆
Blijf jij lekker gewoon? ik ben niet van de extremiteiten, ik ben ook geen enorme slet, ik ben gewoon een spontane, nieuwsgierige meid, zonder vriend die dit gewoon eens lekker wilt uitproberen.
Afspreken met geile dame
Luisinda (35)
★★★★☆
Ik zoek een vent die mij langdurig wil verwennen. Ben jij die lekkere vent die de mannen van mij kan afhouden? Een goedverzorgde, lieven man dat ben jij die ook nog eens weet wat hij wel en niet wil. Ik hoop dat jij mij kan weerstaan, tijger.
Afspraakje met lekkere dame
skyangel (31)
★★★★☆
Best fijn zo... Wat een relaxte manier om een date te vinden, zeg!! Het bevalt me wel om zo vanachter mijn laptop een leuke man uit te zoeken. En ook eerst rustig via de mail elkaar wat beter leren kennen voor er geneukt gaat worden.
Afspraakje met single dame
LuLuBeSt (31)
★★★★★
Aziatische die houdt van kontneuken! Ik wil een GROTE GROTE lul om aan mijn behoeften te voldoen !! Te klein is niets voor mij ... ik moet ermee kunnen spelen, het in mijn mond stoppen en het moet mijn kontje gelukkig maken;)
Daten met mooie dame
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates