Gratis Aanmelden

Vrijen met single dame

upmyass (31)

Het liefst wil ik het in mijn kontje Geneukt worden in mijn kontje, dat vind ik nou eenmaal lekker, sorry hoor ;-) Alleen tot nu toe een dildo. Nog nooit een echte lul. Mijn ex vond dat namelijk niks. Daarom zijn wij ook uit elkaar. Maar ik zal vast wel mannen aanspreken die het wel erg geil lijken een knap kontje als die van mij te kunnen vullen. Je mag ook in me klaarkomen.

Maak contact met haar
  1. Naam: upmyass
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Brugge
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met single dame upmyass van 31 uit Brugge, West-Vlaanderen
BabsYolo (36)
★★★★☆
You only lives once. Het leven is voor mij een groot feest. Genieten zolang het nog kan. En waarom zou je wachten met feesten? Dus mannen, kom op en ga lekker en kom mij eens neuken. #yolo
Vrijen met lekkere dame
Lindex (39)
★★★★☆
Ben ik degene waar jij naar op zoek bent? Vertel mij maar eens waar jij naar op zoek bent, wie weet ben ik wel de perfecte persoon die jou daarbij kan en zal helpen! Ik zal alvast verklappen dat ik niet op zoek ben naar een lieve man voor een liefdesrelatie. ;)
Dating met sexy dame
KnockouT (39)
★★★★☆
Neuk jij me ook anaal in de buitenlucht? Zelf vind ik het wel erg lekker om gewoon lekker in de buitenlucht seks te hebben en dan ook nog in al mijn gaatjes. Ik laat me ook graag anaal neuken en wil dat jij je zaad dan ook diep in me spuit. Ben jij een liefhebber van al mijn gaatjes neuken?
Dating met sexy dame
AureliaC (38)
★★★★☆
Kom jij mij een beurt geven in mijn echtelijk bed? Jij wil vast wel bij mij langs komen wanneer mijn man is werken toch? Gaan we lekker samen douchen en daarna neuk jij mij in ons bed. Als je zorgt dat je weer weg bent voor hij thuis is dan vind ik het goed. Ik verlang alleen van jou dat jij vaker dan 1 keer klaar kunt komen. Lukt jou dat denk jij?
Neuken met sexy dame
Steenbokje31 (31)
★★★★☆
Ik zoek sex Ik ben speels, recht voor de raap en geil als boter. Ik sta al een tijdje droog, maar jij kan daar zeker verandering in brengen... is het niet? Kom en try me!
Neuken met sexy dame
Sexy4u (31)
★★★★☆
Niet bang om nieuwe dingen uit te proberen ik wil een andere weg inslaan met jou.. wil jij dat ook?
Sexdate met lieve dame
Err:Conn