Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

Alc82 (36)

Ben jij de man met wie ik lief en leed kan delen? Niet gelijk met koffers komen aanzetten, als je al zo lang vrijgezel bent als ik, dan kost het toch even wat aanpassingstijd. Ben je bereid me die te geven? Een lijstje van hoe mijn ideale man er uit zou moeten zien, heb ik niet. Respect en een positieve ingesteldheid vind ik dan wel belangrijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Alc82
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Marum
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve dame Alc82 van 36 uit Marum, Groningen
Loeske85 (32)
★★★★☆
Geile dame zoekt harde lul. Mijn kale natte poesje heet dringend een harde paal nodig, het is te lang geleden dat ik een lul in mijn poesje heb gevoeld. Je oraal heerlijk verwennen tot je je geile zaad in mijn mond spuit, en me daarna in alle gaatje neemt met je harde lul, ik wordt al geil van het idee en jij?
Dating met eenzame dame
Hedwiglove (30)
★★★★☆
Ik wil je pik voelen in mijn gaatjes! Heet, zin en geil. De heetste combinatie om goede seks mee te hebben. Dat is echt puur genieten in mijn ogen. Heb jij zin om mij eens goed te pakken te nemen en me te laten genieten van je dikke lul?
Naaien met eenzame dame
Sesona (32)
★★★★☆
Just sex! Hee jij daar. Ik zoek een neuk maatje, een man waar ik heerlijk mee kan genieten zonder te veel ingewikkeld gedoe. Mijn leven was al complex genoeg, en een relatie ben ik niet klaar voor, maar lekkere seks, ik hunker er naar! Kan jij mij dat bieden?
Neuken met mooie dame
beekse (39)
★★★★★
Ik zie het al, jij bent wel in voor een geil rollenspel! Vind het heel spannend mezelf te verkleden, bijvoorbeeld als cheerleader of verpleegkundige en dan een rollenspel te spelen. Dan ben jij de patiënt en geef ik je privé-verzorging aan huis met wat extra voordelen :). Je mag me roepen voor alles: een wasbeurt, een pijpbeurt, een neukbeurt. Zeg maar wat je nodig hebt!
Neuken met eenzame dame
MisssMaxii (35)
★★★★★
geef jij wel voldoende? Moeder van drie en samenwonend die niet genoeg thuis krijgt. Zoekt iets discreet en safe.
Afspraakje met eenzame dame
Undercover2017 (36)
★★★★☆
Geile getrouwde vrouw wil op pik zitten Mijn geilheid moet heel snel tot uiting gebracht worden. Ik heb zin om uren achtereen op je pik te zitten. Lekker meerdere orgasmes achter elkaar hebben. Ik ben altijd opgewonden en er gaat geen dag voorbij dat ik geen zin heb in ruige sex! Dat heb ik nu te weinig....
Vrijen met rijpe dame
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates