Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

Alc82 (36)

Ben jij de man met wie ik lief en leed kan delen? Niet gelijk met koffers komen aanzetten, als je al zo lang vrijgezel bent als ik, dan kost het toch even wat aanpassingstijd. Ben je bereid me die te geven? Een lijstje van hoe mijn ideale man er uit zou moeten zien, heb ik niet. Respect en een positieve ingesteldheid vind ik dan wel belangrijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Alc82
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Marum
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve dame Alc82 van 36 uit Marum, Groningen
Rofl1986 (31)
★★★★☆
Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen om mijn sociaal netw Een toffe man die eenvoudig is, die niet loopt op te scheppen met zijn laatste iPhone6 of dure wagen. Iemand die ook eenvoudige dingen kan waarderen en die me accepteert zoals ik ben.
Afspreken met sexy dame
Alianda (36)
★★★★☆
Lekkere geile, en passievolle man. Wat ik zoek, een man die ik dicht tegen me aan hang drukken en die me vervolgens alle hoeken van de kamer laat zien. Ik heb een rijp lichaam, mooie sappige borsten en een verleidelijke mond om je heerlijk mee te zoenen, daar moet je wel van houden : )
Naaien met single dame
kir78sten (39)
★★★★★
Neuk me doe dat wel hard! Heb zin om geneukt te worden door een hete vent die qua seks wel raad weet met een lekkere geile slet als ik. Niets is mij te gek hoor en wel net zo lekker ook. Denk jij nu wat ik denk?
Dating met rijpe dame
hoemeerziel (34)
★★★★★
Mijn uit de hand gelopen fantasie Een serieus uit de hand gelopen fantasie. Zo kan je het het beste omschrijven. Het was een idee van mijn vriend, om samen met een paar voetbal vrienden in het openbaar seks te hebben. En ik heb met me grote mond toegestemd. En shit wat was dat mega geil, het hele idee dat je gezien kan worden en tegelijk allemaal lekkers om me heen. Dat smaakt dus naar meer. Nu opzoek naar leuke mannen om regelmatig geile (buiten) feestjes te houden. Lijkt jou dat ook wat, stuur me dan een berichtje zodat we verder kunnen afspreken.
Daten met rijpe dame
Ghislaine (31)
★★★★★
zin in een nacht vol gepassioneerde sex! Ik heb jarenlang supersaaie sex gehad met mijn huidige ex. Nou wat een drama zeg als je een hele tijd iemand moet vertellen wat hij wel en niet moet doen. Erg ontmoedigend, Maar ben nooit vreemdgegaan, maar nu wil ik wel eens goed genomen worden natuurlijk!
Vrijen met geile dame
_Isablle_ (36)
★★★★★
Ik ben hier om iemand te vinden die bereid is om bij mij te Ik wil gewoon bij iemand zijn die alle dingen in mij kan begrijpen. Ik hoop die persoon hier te vinden. Ik ben daar heel positief over. Laten we het nu goed maken voor ons.
Afspraakje met eenzame dame
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates