Gratis Aanmelden

Naaien met geile dame

jetmeer (37)

Netjes, verzorgt en discreet? Weet jij waar je naar op zoek bent? Ik denk dat je hier van alles kan tegenkomen dus ik laat me gewoon verassen. Ben jij ook z'n type die van verassingen houdt, altijd in is voor een grapje en gevoel voor humor heeft? Ik wil wel een goed uitziende man ontdekken met een leuk karakter, netjes en verzorgt bekleedt en heel discreet met deze site omgaat?

Maak contact met haar
  1. Naam: jetmeer
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Middenmeer
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Rood
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met geile dame jetmeer van 37 uit Middenmeer, Noord-Holland
Anouska79 (38)
★★★★☆
Vertel mij je geilste fantasie en ik maak hem voor je waar. Trek je allerstoutste schoenen aan en laat je fantasie de vrije loop. Je allergeilste fantasie maak ik voor je waar. En het kan me niet gek en geil genoeg zijn. Wil je een rollenspel, mij domineren, buitenseks, parenclub, trio of anaal? Het kan voor mij allemaal. Ik ben zelf wel single maar heb er geen probleem mee als jij dat niet bent. Het gaat mij louter om de seks, meer dan je naam hoef ik niet te weten en zelfs dat niet eens..
Naaien met single dame
Berdine84 (34)
★★★★☆
Ben jij de man die mijn lusten kan bevredigen? Tijd is belangrijk want ik ben niet van de vluggertjes. Vind jij het net als mij belangrijk om te genieten van het voorspel, tussenspel en het naspel wat weer veranderd in het voorspel? Dan ben jij degene die ik zoek!
Afspreken met hete dame
Christel_Love (33)
★★★★★
Afspreken? Heb jij een stevige en dikke piemel? Heeft die zin in een lekker nat poesje? Mijn poesje wacht op jou lekkere piemel. Zullen we afspreken? Geheimpje van ons samen :)
Sex met geile dame
T11na17 (38)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die ik kan vertrouwen en waarop i Wat ik van je wil, is dat je helemaal jezelf bent, niet anders doet alsof je werkelijk bent en open voor mij en eerlijk bent. Ik moet je kunnen vertrouwen en op je rekenen als het nodig is.
Neuken met hete dame
DDgerri (38)
★★★★☆
vollere vrouw zoekt leuke man Meer dan een handje vol, dat is wat jij graag wil. Jij valt wel op een volslanke schone, en wilt jou hier wel mee vermaken.
Afspraakje met geile dame
Pipertje (34)
★★★★★
Een man die op zoek is naar een sex relatie. Een man die van een opvallend geklede vrouw houdt en er enigszins opgewonden van raakt. We hebben een sex relatie en je kunt er begrip voor opbrengen dat ik getrouwd ben. Ik kan niet altijd afspreken maar als we samen zijn dan hebben wij hemel op aarde. Je voelt mijn behoeften heel goed aan.
Naaien met eenzame dame
Maagje
★★★★★★★★★☆
Hi schatje, ik heb wel een geil klusje voor je... Kom jij een uurtje bij mij stofzuigen, in je nakie? Dan zal ik je niet alleen helpen, maar ook heerlijk belonen voor je werk.. hmmm
Stofzuigen (Klus van 1 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates