Gratis Aanmelden

Naaien met single dame

latsgirl (35)

Wie wil mij leren kennen? Op de een of andere manier kom ik gewoon geen leuke man tegen. Waar aan het ligt weet ik niet. Ik val niet op een bepaald type en ik zit niet vol gekke eisen. Het leven bevalt mij verder goed als single maar met twee is het toch een stuk leuker.Ik geniet van een etentje, een hapje en een drankje, reizen is ook mijn ding. Ik wandel graag en ik ga ook graag een avondje uit. Ik ben een veelzijdig type en ik hoop hier een man te vinden die dat ook is!

Maak contact met haar
  1. Naam: latsgirl
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Mookhoek
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 150-159 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met single dame latsgirl van 35 uit Mookhoek, Zuid-Holland
Kenrada (38)
★★★★★
Ik wil een sexy geile man! Droom jij daar ook van? Van een hele nacht NEUKEN? Steeds opnieuw beginnen en alle standjes uit de kamasutra afwerken? Beffen, PIJPEN, anaal, oraal alles en dan meer dan één keer?
Dating met mooie dame
Lieveshirley80 (37)
★★★★☆
Kom je mij op het werk verrassen met een lekkere beurt? M'n eigen winkel, m'n eigen plekje, een leuke auto. Nu nog een lekkere man die mij verwennen kan. En of dit nu een vluggertje voor het werk is, een uur lang tijdens m'n middagpauze of een hele avond en nacht dat maakt mij niet uit. Of eigenlijk toch wel, kom maar lekker naar m'n werk en neuk me op mijn bureau zodat ik er de hele dag weer tegenaan kan!!
Dating met sexy dame
withRiley (36)
★★★★☆
Buitenseks, perfect! Ik wil buitenseks hebben, de meest perfecte plaats om te neuken. Je pik in al mijn natte en vieze gaatjes. Ik wil je horen terwijl je me neukt. Doe het alsjeblief hard!
Neuken met hete dame
extraHeet (38)
★★★★★
Ben je ook benieuwd geworden naar mijn kontje? Kom me vullen op alle mogelijke manieren! Ik daag je uit, wedden dat je misschien denkt van ze maakt een grapje? Als dat zo was zou ik dan zo'n uitspraak doen?. Heb een kaal kutje en mooie borsten en dan nog maar te zwijgen over mijn kontje, die mag je zelf eens gaan keuren, goed?
Afspreken met single dame
Kimberlay (33)
★★★★★
Mag ik jou een privé erotische paaldansshow geven? Als je paal stijf in je broek staat kom ik je broek uittrekken en gaan we voor geile seks. Beiden zijn we al zo opgewonden dat ik mij niet meer kan inhouden. Ik wil los gaan met je en jou tot meerdere hoogtepunten brengen.
Daten met geile dame
Nacier (35)
★★★★★
Samen ontspannen dat is een uitkomst! Na een drukke werkdag is het hoe dan ook super lekker om fijn te kunnen ontspannen en er een heerlijke tijd van te kunnen maken. Dat is het voornaamste. Ik neem het er nu te weinig van en mijn plan voor de toekomst is dat wel te doen. Jij en ik samen lekker ontspannen?
Naaien met hete dame
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates