Gratis Aanmelden

Naaien met mooie dame

zigzaggen (39)

Wil jij mij beter leren kennen? Ik jou wel. Jij bent net als mij een sociaal persoon en staat ook open voor nieuwe contacten. Je hebt een flinke dosis humor en weet me aan het lachen te maken. Verder eis ik niet zoveel. Ja, 1 ding, je bent jezelf.

Maak contact met haar
  1. Naam: zigzaggen
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met mooie dame zigzaggen van 39 uit Utrecht, Utrecht
niksdoen (38)
★★★★☆
Een relatie of vriendschap om leuk mee op te trekken en mind Je bent een druk, hard werkende stabiele man die ook wel aan zichzelf denkt. Je doet je werk door dat je het graag doet. Ook heb je gewoon vrije tijd waarin je graag leuke dingen onderneemt.
Dating met single dame
Ikwachtnog (36)
★★★★☆
Een lekker vent die mij durft te nemen aan alle kanten Ik wacht nog steeds. Ik ben Ilene , een leuke lieve dame, en boter geil. Ik vind het heerlijk als je mij tussen mijn borsten neukt, mij van achter pakt. Het kan mij niet vaak genoeg. Je moet wel een man zijn die van volslanke dame's houd. Het heerlijk vind als een vrouw lekkere rondingen heeft. Een eis heb ik voor een man en dat is dat je single bent.
Vrijen met lieve dame
MisssMaxii (35)
★★★★★
geef jij wel voldoende? Moeder van drie en samenwonend die niet genoeg thuis krijgt. Zoekt iets discreet en safe.
Afspraakje met eenzame dame
ladyJuliana (31)
★★★★☆
Iemand om iets waardevols mee op te bouwen. Jij bent ook op zoek naar een serieuze relatie met die welbekende klik. Jij neemt er graag de tijd voor om mij beter te leren kennen en je wilt geen misbruik van mij maken. Eerlijkheid is erg belangrijk voor mij.
Vrijen met hete dame
Coridame (37)
★★★★★
Zin in een ruige nacht met mij? Zin in een ruige nacht met mij? of wel 2 of 3? Ik ook wel hoor, stel je maar even voor aan mij , en je geile wensen, dan laat ik je wel weten of ik met je op een geile afspraak wil gaan.
Vrijen met rijpe dame
LatoyaLove (34)
★★★★☆
Geile man met een goedwerkende tong. Geile verlangens brengen mij hier en misschien wel bij jou! Het is mijn bedoeling om een heerlijke nacht met je te gaan beleven, waarin we vrijen alsof ons leven ervan af hangt. Te veel romantiek is voor mij niet nodig, als jouw tong maar naar behoren werkt, zorg ik voor een stijve pik met mijn mondje. Welk van mijn 3 gaatjes vul jij het liefst?
Daten met eenzame dame
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates