Gratis Aanmelden

Naaien met lekkere dame

Wendycloser (37)

Laat je ballen klapperen. Een man die het lekker vindt om een vrouw echt goed te pakken. Dat hoeft niet hard, diep of zonder controle te zijn. Ik vind het echt heerlijk om als hondje hard van achter gepakt te worden. Dat mag echt wel lekker rammen zijn en jouw ballen die tegen mij aan klapperen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Wendycloser
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met lekkere dame Wendycloser van 37 uit Utrecht, Utrecht
Raine123 (36)
★★★★★
Ik zou het fijn vinden om bij je te zijn. Ik hou van een oudere man, beleefd, schoon, eenvoudig, ridderlijk, intelligent, een man met belangrijke waarden om een stabiel en betrouwbaar thuis te vormen, een gentleman, van leren liefhebben, elke ochtend word ik verliefd op een kus en elke nacht liefde met een streling. Ik wil een trouwe, romantische heer, lagen van gedachten, doelen en verlangens delen, altijd in het goede en het slechte zijn.
Afspreken met lekkere dame
Rock-Bitch (30)
★★★★☆
Kan jij deze nymfomane bevredigen? Ik schaam mij er niet voor om er voor uit te komen dat ik van seks houd! Misschien wel een beetje teveel, maar elke meid wilt het wel. Zie mezelf wel als een nymfomane die veel nodig heeft om bevredigt te worden. Ga jij die taak op jou kunnen nemen?
Afspreken met eenzame dame
GoodLife (33)
★★★★★
Gaan wij samen op zoek? Wat is de geilste fantasie van jouw? Heb jij wel al een hele geile fantasie of ben jij op ontdekkingsreis naar jouw geile fantasie? Ik wil jou er wel bij helpen als dat verschil kan maken in de zoektocht?
Vrijen met wulpse dame
Irene30 (34)
★★★★☆
Spontane en leuke vrouw zoekt dito man om de stad eens te ga Ik zoek een ondernemende man, iemand die lekker kan praten en gemakkelijk in de omgang is. Je hebt veel te vertellen maar je geeft mij ook de ruimte om mijn verhaal te doen. En als je dan ook nog van uitgaan, wandelen en zonsondergangen houdt, dan hebben wij de eerste klik al binnen.
Sex met wulpse dame
sandratepel (38)
★★★★★
Hoelang gaan wij met ons twee friemelen? Hier ben ik dan! Zo geil als een pakje boter! Zorgen wij voor een hete avond? Samen in bad en dan gelijk maar door naar mijn slaapkamer? Daar zetten we ons avontuur verder voort? Een klein beetje friemelen en dan het echte werk eraan te pas laten komen? Veel heter kunnen wij het niet maken? Of toch wel?
Sex met eenzame dame
Breakerrss (31)
★★★★☆
Vul jij mijn tijd en iets anders? Veel vrije tijd, geen man om dat mee te besteden.. Wie o wie??
Sex met hete dame
Noanne
★★★★★★★★★★
Ik wil graag van windows 10 naar 11 gaan, maar ik snap helemaal niets van computers. Ik zoek iemand die me kan helpen en als beloning een nummertje met mij accepteert.
Windows installatie (Klus van 1 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates