Gratis Aanmelden

Dating met eenzame oma

Kusjesolivia (56)

Een open minded man voor een bruisend seksleven samen. Ik heb geen ervaring met gekke en extreme zaken, maar ik hou gewoon van een lekker potje pijpen en neuken. Ik wil best eens wat standjes proberen en zoek wel een man die open minded is en mijn onervarenheid niet storend vindt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kusjesolivia
  2. Leeftijd: 56 Jaar
  3. Woonplaats: Lollum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met eenzame oma Kusjesolivia van 56 uit Lollum, Friesland
Miss-B (37)
★★★★★
een frisse start! Ja, het is tijd om mezelf weer eens beschikbaar te stellen. Na een relatie van 4 jaar en een gebroken hart ben ik weer 100% mezelf en over mijn verdriet heen. Schouderklopje voor jezelf haha. Opnieuw beginnen met iemand die mij sexy en geil vindt lijkt me geweldig.
Afspreken met lekkere dame
KusjesRow (37)
★★★★★
Trek in een lekkere MILF? Trek in een lekkere MILF die alleen maar jou wilt gebruiken voor seks? Zoek niet verder en laat het mij dan maar meteen weten! Er is bijna niets wat ik zou afslaan als het om echte heerlijke seks gaat! Wat heb jij mij te bieden?
Afspreken met single dame
Bouwjaar78 (39)
★★★★★
In een relatie wil ik op de eerste plaats komen Jij wilt mij wel aandacht geven, je hebt tijd voor mij en laat niet altijd tig hobby's en vrienden voor gaan. Heb er totaal geen problemen mee dat je met vrienden eens iets doet maar als ik daardoor achteruit gesteld word, dan hoeft het voor mij toch niet meer.
Daten met eenzame dame
hoofddoekje (34)
★★★★★
Geiligheid van mij verwacht Bevooroordeeld?; je ziet wat je dan allemaal voor moois kan missen. In ieder geval heb je al de moeite genomen op mn profiel te openen. Misschien kunnen we iets van elkaars cultuur leren;-)
Naaien met rijpe dame
XxJeanettexX (38)
★★★★☆
Ik hou van mannen met een strakke pik! Ik hou van mannen die een strakke pik hebben en er erg veel zin in hebben om z’n lekkere natte poes lang en hard te rammen. Laat jij die pik lekker in mijn grotje dansen en ga jij dan helemaal los? Ik hou van het echte werk en lekker wild. Als jij hier ook voor gaat graag een reactie.
Neuken met sexy dame
Tryph (38)
★★★★☆
Sex verlslaafde zoekt een oplossing.. Je houd van sex standjes en afwisseling. Je vind het niet erg dat er geen relatie van komt en dat we discreet moeten zijn.
Neuken met rijpe dame
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Stofzuigen (Klus van half uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Ellemijn
★★★★★★★★★★
Welke lieve man zou zo aardig willen zijn om mijn beide fietsbanden te komen plakken of vervangen? Beloning is na afloop bij mij op de bank ;)
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates