Gratis Aanmelden

Neuken met geile dame

Ptraatje (34)

Kijk maar naar mijn lijstje! mijn trefwoordjes: lachen leuke, sexy dingen doen schoon en verzorgd geen bankhanger/bankhangster aan mij denken hoor;-) leeftijd/huidskleur ben ik achter: niet belangrijk ehhmmm wat nog meer.... oh jaaaa: heel enthousiast en vol met passie en verlangen moet je zitten;-) later!!

Maak contact met haar
  1. Naam: Ptraatje
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met geile dame Ptraatje van 34 uit Amsterdam, Noord-Holland
Jolijntje1979 (39)
★★★★☆
Geile gladgeschoren dame is opzoek naar een likbeurt Ik hou echt van die kick die je voelt als je weet dat er een man gaat aanbellen die je over 10 minuten lekker gaat likken. Ik scheer mijn beentjes, mijn kutje glad en dan zal ik wachten op die tong
Neuken met rijpe dame
SeriousKim (34)
★★★★★
Ik zoek serieuze mannen! Als er iets is waar ik een hekel aan heb is het wel mannen die overal maar een grapje over maken. Ik wil gewoon een vent die lekker serieus is, betekend niet dat we niet kunnen lachen ofzo. Maar je begrijpt me toch? Of zal ik het je even persoonlijk uitleggen?
Naaien met lekkere dame
Mcjenny (36)
★★★★★
Maak mijn natte kutje tevreden door je pik! Een man die actief en heel agressief is, ik ga je niet vragen om mijn vriend te zijn, wees gewoon de man die mijn natte kutje zal plezieren en me een aantal keren zal laten klaarkomen!
Vrijen met wulpse dame
HotElfya (34)
★★★★★
Klaar voor deze mooie blondine? Natuurlijk verleid ik menig man met mijn mooie blonde krullen. Online heb ik nog nooit geprobeerd dus bij deze geef ik het een keer en kans. Bewijs maar dat je het waard bent!
Naaien met geile dame
Josya (36)
★★★★★
Wil jij vandaag nog seks? Ik ook! Vandaag nog seks? Dat kan geregeld worden. Hoe sneller ik geneukt word, hoe beter want ik sta al veel te lang droog. Met mij kan je alle kanten uit: tedere seks maar ook een wat ruwere aanpak vind ik wel lekker om te doen. We moeten er wel allebei plezier aan beleven.
Afspraakje met rijpe dame
EstellePrive (32)
★★★★☆
Worden wij perfecte seksmaatjes van elkaar? Voor jou bestaat er niet iets als "perfecte maten". Wat mij betreft hoef jij die ook niet te hebben. Als we maar perfecte seksmaatjes worden. Elkaar lichamelijk en seksueel aanvoelen zonder dat er al te veel woorden gezegd moeten worden. Genieten van elkaar, onszelf verliezen in het liefdesspel en zweven van genot tot we niet meer kunnen.
Daten met geile dame
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Pien
★★★★★★★★★☆
Ik heb een blowjob over voor degene de mijn ratelende verwarming kan repareren. Ik word namelijk helemaal gek van dat getik en in de garage vragen ze er 150 euro voor :(((
Auto reparatie (Klus van half uur)
Ellemijn
★★★★★★★★★★
Welke lieve man zou zo aardig willen zijn om mijn beide fietsbanden te komen plakken of vervangen? Beloning is na afloop bij mij op de bank ;)
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Maagje
★★★★★★★★★☆
Hi schatje, ik heb wel een geil klusje voor je... Kom jij een uurtje bij mij stofzuigen, in je nakie? Dan zal ik je niet alleen helpen, maar ook heerlijk belonen voor je werk.. hmmm
Stofzuigen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates