Gratis Aanmelden

Neuken met geile dame

Ptraatje (34)

Kijk maar naar mijn lijstje! mijn trefwoordjes: lachen leuke, sexy dingen doen schoon en verzorgd geen bankhanger/bankhangster aan mij denken hoor;-) leeftijd/huidskleur ben ik achter: niet belangrijk ehhmmm wat nog meer.... oh jaaaa: heel enthousiast en vol met passie en verlangen moet je zitten;-) later!!

Maak contact met haar
  1. Naam: Ptraatje
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met geile dame Ptraatje van 34 uit Amsterdam, Noord-Holland
Partyme2018 (35)
★★★★☆
Dringend opzoek naar seks Ben jij die grote geile man die mij helemaal uit elkaar kan trekken en discreet kan blijven? Heb je zin om seks te hebben zonder gevoelens maar wel met respect! Stuur mij een lekker berichtje en wie weet zuig jij binnenkort lekker aan mijn tepels..
Afspreken met single dame
SexieChrista (38)
★★★★☆
Iemand om kamasutra mee te oefenen. Ik wil gewoon eens lekker genomen worden en ondertussen nieuwe dingen uit het kamasutra boek leren. Daarom zoek ik een lieve man die me van alles wil leren uit het kamasutra boek. En misschien nog wel wat geile standjes die je zelf hebt bedacht.
Afspraakje met eenzame dame
EefkeDaani (36)
★★★★☆
Een mand die sex en een relatie wil. Een man die niet alleen sex maar ook een stevige relatie met mij op wil bouwen. Je geeft mij sexueel wat ik nodig heb en tegelijkertijd ben je mijn beste vriend. Ik voel mij veilig bij jou en kan mijn gevoelens uiten bij je
Neuken met eenzame dame
Quintani (31)
★★★★★
Meer weten? Bericht mij maar! Stuur mij maar een bericht, dan ga ik kijken of we een klik hebben!
Naaien met lieve dame
delicious-Al4na (38)
★★★★☆
Passen wij misschien bij elkaar? Ik vind het fijn om weg te gaan, zomaar verrast te worden, al is het een simpele strandwandeling.... aan de andere kant hou ik ook van een rustig avondje thuis samen...
Afspraakje met geile dame
Lovejudith (39)
★★★★★
Kom jij mij verwennen? Welke man heeft er zin in een lekker lichaam. Je mag alles met mij doen, zo lang het maar niet te extreem is. Ik wil mij helemaal aan je geven. Een single man zoek ik, een leuke vriendelijke maar sexy man.
Neuken met mooie dame
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates