Gratis Aanmelden

Daten met sexy dame

vienetta (33)

Geen gezeur, let's go! ik weet niet hoe of wat andere mensen erover denken maar sex vind ik superlekker. Allemaal van die zg dames die zeggen dat er gevoelens bij moeten komen enzo. Braakneigingen krijg ik er van. Zolang je lekker schoon bent en met je pik om kan gaan waarom niet?? Ik kan trouwens zeker met je pik omgaan ;-) Het hoeft toch geen samenwonen te worden? Laat maar komen zeg ik ;-)

Maak contact met haar
  1. Naam: vienetta
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Almelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met sexy dame vienetta van 33 uit Almelo, Overijssel
Mireya (38)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een sekspartner Als jij hetzelfde zoekt als ik, hoef jij niet verder meer te zoeken. Want dan ben ik de aangewezen persoon voor al jouw fantasieën
Neuken met sexy dame
xHildex (37)
★★★★★
Raad eens waar ik goed in ben.. Ik heb mooie zwarte krullen en een heerlijk pijp mondje. Die wil jij toch gewoon op je lul hebben? Of zie ik dat fout? Je mag en kan alles met mij doen, geen brug te ver! Heb ik je geprikkeld? Stuur een bericht!
Afspreken met hete dame
SunnyAngela (38)
★★★★☆
bezorg jij me een romantisch en ondeugend avondje? ik zoek eigenlijk wel een geile man die mij een romantische en ondeugend avondje kan bezorgen met alles erop en eraan, elkaar lekker plagen en stout doen, elkaar opgewonden maken en dan heerlijk elkaar verwennen en aan het echte werk beginnen ;)
Sex met sexy dame
Loontje79 (38)
★★★★★
Krappe kut heeft zin in een dikke staaf! Ik hou ervan om mijn natte kutje te laten verwennen door een hete paal in plaats van mijn dildo. Het is zo fijn en zo lekker om daar geile tijden van te maken. Het is lekker om mijn kut zo lekker op te laten rekken door je pik, mijn kutje is nogal krap namelijk.
Afspraakje met rijpe dame
Sonjakicks (37)
★★★★★
Wil jij mijn borsten opbinden met touwen? Mijn tieten willen eens voelen hoe het is als ze met touwen goed opgebonden worden. Het mag zelfs pijn doen en als ze opgebonden zijn mag je doen met ze wat je wilt. Ook met mijn body mag je doen wat je wilt. Zolang het maar bloedgeil is.
Dating met geile dame
MariExe (31)
★★★★☆
Graag zou ik wat moois op willen bouwen met een mooie man! Ik hoop dat je single bent en samen met mij iets wil opbouwen, hoe dan ook is dat het voornaamste. Waar we ook uitkomen het moet wel op de juiste manier vind ik.
Neuken met geile dame
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates