Gratis Aanmelden

Neuken met lieve dame

Lillyyy (30)

Laat jij mij die lekkere stevige lul weer eens voelen? Ik zoek een jongen/man die mij eens lekker wilt verwennen en weer eens laat voelen wat een lekkere stevige lul is. Mag voor één keer, maar mag ook vaker! Je benadert mij met respect en ziet mij voor vol aan. Verder moet je hygiënisch natuurlijk goed verzorgt zijn en enige uitstraling is welkom. Denk jij jouw profiel wel aan te vullen op wat ik net een beetje heb beschreven? Laat dan iets van je horen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lillyyy
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Hoepertingen
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met lieve dame Lillyyy van 30 uit Hoepertingen, Limburg-be
Charlise79 (38)
★★★★☆
Zin in een geile strakke dertiger? Dag mannen, toe aan een body to body massage? of is een stevige neukbeurt al gewoon heel bevredigend? Vertel het mij want ik laat graag je wensen in vervulling gaan! Kuzje Charlise
Daten met hete dame
Sharlena (36)
★★★★★
Beland jij in mijn verhalen? Ik ben echt een lees freak. Het liefst lees ik graag erotische verhalen want die geven mij inspiratie om zelf ook leuke dingen te schrijven. Het liefst schrijf ik verhalen uit eigen ervaringen, misschien wel met jou?
Daten met rijpe dame
plezierig (37)
★★★★★
Zin in een geil feestje? Een man die het echt in zich heeft mij van top tot teen te verwennen, mij zo vaak mogelijk kan klaar laten komen en mij zo goed geil maakt zodat ik jou daarna lekker onderhanden kan nemen en ik kan je vertellen, dat word echt een geil feestje!
Vrijen met hete dame
xEsmeex (37)
★★★★★
Verwen je mij? Je bent niet iemand die alleen aan zijn eigen genot denkt. Je vind standje 69 een erg lekker begin, en bent verzorgt!
Daten met geile dame
mooienomi (30)
★★★★★
Lekkere chick wil best eens anaal proberen. De standjes die ik super lekker vind zijn boven op, achterlangs 69 en staand tegen de muur. Anaal lijkt me ook kei lekker maar dat heb ik dan nooit gedaan. Wel eens een keer gevingerd en dat vond ik al kei lekker maar ja een piemel is toch wel even een verschil. Nou ja ik zou het in elk geval graag eens willen doen.
Dating met hete dame
Mooiesandy79 (39)
★★★★☆
Stel jij mijn genot op nr 1? Jij bent een man die precies weet wat een vrouw nodig heeft, mijn genot staat op nummer 1, dat zeg ik omdat ik nu regelmatig wordt overgeslagen, als hij klaar is dan ben ik blijkbaar ook klaar?! Dat wil ik dus niet, maar samen genieten, elkaars wensen respecteren en lekker ondeugend tekeer gaan. Ik kan makkelijk weg tijdens de avonden!
Sex met geile dame
Sabien
★★★★★★★★★★
Ik heb een rommelkamertje die echt een keer opgeruimd moet worden. Hij is klein, maar ik heb te veel pijn in mijn knie. Als beloning met je met mijn borsten spelen.
Kamer opruimen (Klus van 1 uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates