Gratis Aanmelden

Neuken met lieve dame

Lillyyy (30)

Laat jij mij die lekkere stevige lul weer eens voelen? Ik zoek een jongen/man die mij eens lekker wilt verwennen en weer eens laat voelen wat een lekkere stevige lul is. Mag voor één keer, maar mag ook vaker! Je benadert mij met respect en ziet mij voor vol aan. Verder moet je hygiënisch natuurlijk goed verzorgt zijn en enige uitstraling is welkom. Denk jij jouw profiel wel aan te vullen op wat ik net een beetje heb beschreven? Laat dan iets van je horen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lillyyy
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Hoepertingen
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met lieve dame Lillyyy van 30 uit Hoepertingen, Limburg-be
cilantro (37)
★★★★☆
Nu ben ik lang genoeg alleen geweest Meestal ben ik een open boek en flap ik er van alles uit. Dan ga ik er vanuit dat andere mensen dat ook zijn, dat spreekt me toch wel het meeste aan. Als je nooit iets spontaan vertelt of doet, dan lijkt het wel of het van één kant komt en dat wil ik niet. Samen leuke dingen doen en zo langzaam naar elkaar toe groeien zodat er een hechte en innige band tussen ons ontstaat en wie weet zelfs liefde?
Dating met lekkere dame
LianneWil (35)
★★★★☆
Herhaaldelijke vrijpartijen met een en dezelfde man!! Bevalt het jou wat je op de foto ziet? Niets mis mee, al ben ik helemaal niet zo op uiterlijk ingesteld. Ik vind een man met humor of een vorm van gezelligheid aantrekkelijker als ik dat aan zijn ogen kan aflezen. Verdrinken in je ogen en met je flirten, kan maar zo leiden tot heerlijke vrijpartijen, die wij regelmatig zullen herhalen.
Afspraakje met hete dame
Privesletje (37)
★★★★★
Puur genot gezocht Jij bent een man met een groot uithoudingsvermogen. Want eens ik op drive ben, ja dan ben ik niet meer te stoppen...
Daten met eenzame dame
pleunis (38)
★★★★★
Ik wil een man die er thuis voor me is... Jij bent de man die ook graag eens een vrouw in zn leven wil. Ook al een tijd zonder zit en daar klaar mee is. Zo vullen we elkaar aan op de meest perfecte manier.
Daten met lieve dame
Sweetiegirl82 (36)
★★★★☆
Rijke vrouw wil seksen en niks meer Ik wil nu eens een man die niet uit is op mijn centen, maar me gewoon lekker in alle hoeken en standen wil neuken. Verder hoef ik niks van je en jij hopelijk ook niet van mij! Ja ik ben rijk en single, neuk mij zo vaak en hard je maar wilt maar daarna gaan wij gewoon op een nette manier uit elkaar ;)
Naaien met lieve dame
781979Vic (38)
★★★★★
Neuken wij op iedere plek? Een meid die overal wel seks kan hebben, dat slaat op mij en daar ben ik ook trots op. Bang ben ik niet en dat pakt lekker uit. Fijn in de auto of een andere openbare plek ik vind het maar geil. En pak graag die uitdaging met je.
Sex met wulpse dame
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates