Gratis Aanmelden

Daten met rijpe dame

DoortjeSt (40)

Single vrouw zoekt een super gezellige man voor een top tijd Ik zoek een super gezellige man waar ik lekker mee kan lachen en klieren, die mij gelukkig kan maken op wat voor vlak dan ook en waar ik gewoon een super tijd mee kan hebben door leuke dingen te doen. Verder een goed verzorgde man, en misschien ook een tikkeltje romantisch!

Maak contact met haar
  1. Naam: DoortjeSt
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Assen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Daten met rijpe dame DoortjeSt van 40 uit Assen, Drenthe
Louiisje (39)
★★★★☆
Mopperen, klagen, zeuren? Doen wij niet aan! Iemand die van het leven een feest weet te maken, die zelden klaagt en moppert, iemand die het zonnetje in huis is, die geen moeite heeft met een actieve vriendin, die er zelf ook graag op uit trekt!
Afspreken met hete dame
Passievol1981 (36)
★★★★★
Fan van voorspel! Het is al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst gelikt ben. Wil jij mij weer eens likken? De meeste mannen willen meteen neuken maar ik ben een fan van voorspel! Heerlijk gepassioneerd zoenen en elkaars lichaam opwarmen voordat het échte werk begint.
Dating met wulpse dame
NauhtyBiatch (32)
★★★★★
Hier een stout meisje!! Ben jij een beetje stout? Dan ben ik de uitdager. Ben jij de uitdager dan ben ik stout!
Dating met single dame
FullEnjoy (30)
★★★★★
Wil jij mij nemen? Het liefst van al wil ik gewoon een man oppikken en hem helemaal suf neuken. maar dat is allemaal te makkelijk. Ik zoek een man die mij eens wil verleiden en vervolgens mij lekker lang wil nemen.
Afspreken met rijpe dame
PatVicci5 (38)
★★★★☆
een man voor in mijn film Ik wil heel graag een keer een stout filmpje maken, maar dan wel met een net zo lekker geil persoon als mijn!! samen terug kijken en dan zien we wel wat we ermee doen!! Wie ziet dit ook wel zitten ?
Daten met lieve dame
Marlionne (34)
★★★★☆
Elke dag seks? Kan jij ook geen genoeg krijgen van seks en stoort het jou niet dat ik getrouwd ben? Dan mag je mij zeker aan spreken. Ik ben heel benieuwd wat ik hier aantref en wat het verder zal brengen.
Daten met lekkere dame
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates