Gratis Aanmelden

Neuken met lekkere dame

AngelFace25 (39)

Single en vriendelijk Ik zoek een man, een lieverd waar ik wat mee kan opbouwen. Iemand die lief is zorgzaam, die een keer voor mij zorgt in plaats altijd anders om. Single moet je wel zijn, attent en mee kunnen lachen

Maak contact met haar
  1. Naam: AngelFace25
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Mirns
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Neuken met lekkere dame AngelFace25 van 39 uit Mirns, Friesland
JaJean33 (32)
★★★★★
Blondine maakt jou gek met natte kutje Schatjes, wie heeft er zin in de meest zalige seks die hij ooit zult hebben? Ik ben toch een lekkertje die iedereen wil neuken? Wild, geil en goed met mijn mond. Het liefst zit ik on top zodat ik jou helemaal gek kan maken met mijn soepele heupen en natte kutje ;)
Afspraakje met mooie dame
Ferdy1987 (30)
★★★★☆
Ik wil lekker iemand blij maken! Hi guys. Like chick with dick? Dan ben jij misschien wel de gelukkige man die samen met mij een super geile avond te wachten staat.
Afspreken met hete dame
ladyJuliana (31)
★★★★★
Iemand om iets waardevols mee op te bouwen. Jij bent ook op zoek naar een serieuze relatie met die welbekende klik. Jij neemt er graag de tijd voor om mij beter te leren kennen en je wilt geen misbruik van mij maken. Eerlijkheid is erg belangrijk voor mij.
Vrijen met hete dame
Ewine (33)
★★★★☆
WilWilWEl, en nu jij nog. Als jij er nu al wat ervaring mee hebt zou dat alleen maar makkelijk zijn lijkt mij. Zo niet ook geen enkel probleem, dan gaan we het gewoon samen ontdekken. Maar mijn besluit staat vast, ik wil het, en wel nu.
Sex met single dame
mareike (37)
★★★★☆
Geile buschauffeur zoekt passagier om aan het einde van mijn Ik ben erachter gekomen dat mijn vreemd gaat en ik ben er zo klaar mee, ik ga gewoon hetzelfde doen. Voor het geld blijf ik bij hem, want we hebben een mooi huis en onze kinderen moeten gewoon een papa en mama hebben, maar in mijn vrije tijd doe ik nu ook gewoon wat ik wil. Ik heb in de bus tijdens mijn werk aan het einde van een dienst ook eens een klant geneukt in de remise, maar ik vond dat toch te tricky omdat ik niet mijn baan wil verliezen als de beveiligers me daar betrappen. Al is het wel een geile fantasie dat ik met jou afspreek op mijn laatste ritje van de dag, dat jij als passagier instapt en we dan naar een stil plekje rijden met de bus. Lijkt je dat wat? Dan geef ik je de halte en tijdstip/datum door.
Daten met lekkere dame
EmNH81 (37)
★★★★★
Heb jij wel tijd en zin? Mijn man? Ja die zie ik niet vaak, die is steeds op zakenreis en ik ben dus bijna altijd weer alleen thuis. Dat begint inmiddels wel heel saai te worden en zeker tussen de lakens, daar gebeurt niks meer, hooguit 1 x per maand als hij zin/tijd/energie heeft. Ik ben zelf een erg ondeugende dame, houd van goede hete seks, lang genieten, lang voorspel, vele standjes en de lekkerste plekjes. Nou wat denk je ervan? Laat je me niet te lang met mijn natte kutje wachten en smachten?
Afspraakje met single dame
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Maagje
★★★★★★★★★☆
Hi schatje, ik heb wel een geil klusje voor je... Kom jij een uurtje bij mij stofzuigen, in je nakie? Dan zal ik je niet alleen helpen, maar ook heerlijk belonen voor je werk.. hmmm
Stofzuigen (Klus van 1 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates