Gratis Aanmelden

Neuken met single dame

Duifje1979 (38)

Een lieve man die ook graag buiten is. Nu ik een tijdje single ben bekruipt mij steeds vaker het gevoel dat ik iets mis in mijn leven, ik hou er niet van om alleen te zijn en zou een fijne relatie met een lieve man wel zien zitten. Als ik vrij ben vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan de natuur in lange wandelingen te maken met mijn hond. Ik zou het geweldig vinden hier een man te vinden die datzelfde graag doet of het nu goed weer is of slecht weer.

Maak contact met haar
  1. Naam: Duifje1979
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Schettens
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Neuken met single dame Duifje1979 van 38 uit Schettens, Friesland
Ursul032 (36)
★★★★☆
AUB geef mij lekkere seks!!!!! Een geile man, die al heel lang seks met me wil hebben. Ik heb nu al deze gevoelens en het zal niet voor altijd zijn, dus ik hoop dat je er gewoon goed mee bent!
Sexdating met mooie dame
IngeWil (39)
★★★★★
Ik wacht je op!! Ik draag graag uitdagende kledij. Wind dit je op? Ik wil best een showtje voor je geven of je opwachten in het zo mooi groen wordende bos? Heerlijk stoute dingen doen achter een boom met de kleding aan??
Neuken met mooie dame
DirtyManu (36)
★★★★★
Zin in een hete dans? Het wind je op als ik voor je dans, een spannende lapdance of een geile striptease. Je zegt het maar, ik kan heel sensueel bewegen. Het geeft je wel een kick dat ik vreemd ga, en dat het stiekem moet. Je wilt buiten op verschillende plekken neuken. Je wilt experimenteren!
Afspreken met geile dame
Quintani (31)
★★★★☆
Meer weten? Bericht mij maar! Stuur mij maar een bericht, dan ga ik kijken of we een klik hebben!
Naaien met lieve dame
Stepha1984 (33)
★★★★★
Ik ben gewoon nieuwsgierig op zoek naar een leuk persoon Ik zoek een serieuze persoon, waarmee ik ook serieuze gesprekken mee kan voeren. Ik vind de denkwijze veel belangrijker dan het uiterlijk. Verder moet het gewoon klikken tussen ons. Groetjes!
Vrijen met wulpse dame
Josepha88 (30)
★★★★★
Een man die mijn dag kan verlichten Je hebt niet de intentie om bij mij in te trekken, maar het voelt wel goed als je iets goeds voor iemand doet. Het maakt altijd een heleboel goed, althans dat vind ik in ieder geval.
Vrijen met mooie dame
Err:Conn