Gratis Aanmelden

Neuken met single dame

Duifje1979 (38)

Een lieve man die ook graag buiten is. Nu ik een tijdje single ben bekruipt mij steeds vaker het gevoel dat ik iets mis in mijn leven, ik hou er niet van om alleen te zijn en zou een fijne relatie met een lieve man wel zien zitten. Als ik vrij ben vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan de natuur in lange wandelingen te maken met mijn hond. Ik zou het geweldig vinden hier een man te vinden die datzelfde graag doet of het nu goed weer is of slecht weer.

Maak contact met haar
  1. Naam: Duifje1979
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Schettens
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met single dame Duifje1979 van 38 uit Schettens, Friesland
Varisska_ (32)
★★★★☆
Stoere meid heeft dringend nood aan harde actie. Je weet wat ik graag wil dus je kunt aan de slag haha, er is geen tijd te verliezen als we er 100 moeten afwerken. Van prietpraat hou ik niet, het is tijd voor actie, spanning en bevredigen van onze lusten.
Sex met rijpe dame
precious33 (33)
★★★★★
Zien, horen en voelen! Gelukkig ben jij ook meer een man van daden en het echte leven en ben je het met me eens dat we hier echt niet langer gaan blijven dan nodig want ook jij vind dat je meer te weten komt als je kan zien en horen!
Afspraakje met lekkere dame
_Nataal_ (37)
★★★★★
Het gaat allemaal om jou en mij. Alleen jij en ik is wat nu telt. Ik wil het laten gebeuren en wil een avond samen doorbrengen. En je weet nooit tot wat het kan uitlopen!
Neuken met mooie dame
Nellieleukste (38)
★★★★★
Snel reageren bitte! Ik wil hier snel weer weg! Je zult het vast wel eens gehoord hebben; Meisjes met rode haren kunnen lekker kussen. Nou, ik kan nog wel véél en véél meer hoor dan alleen maar lekker kussen! Wil jij er zelf persoonlijk achter komen wat ik allemaal nog meer met mijn lippen en tong kan doen? Reageer je eventjes dan? Des te sneller kan ik hier weer weg! Maar niet voordat ik eerst mijn nieuwe neukvriendje heb leren kennen! En met mijn lippen bedoel ik alle 4!
Neuken met lieve dame
LL_90 (35)
★★★★★
Laten we de dingen snel voor ons leuk maken. Als je denkt dat dit geweldig voor ons gaat worden, dan zeg ik je dat we samen een goede tijd zullen hebben. Daar ben ik nu klaar voor. Ik zal je een goed gevoel geven als we samen zijn.
Dating met lieve dame
LisaAnn (36)
★★★★★
Val jij voor verlegen vrouwen? Mijzelf hier op deze site zetten is echt een grote stap voor mij. Een leuk afspraakje is altijd lastig omdat je nooit weet waar je mee te maken krijgt. Ben jij een rustige lieve man die de tijd voor mij kan nemen?
Afspreken met lieve dame
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Betje
★★★★★★★★★☆
Ok, het is niet de meest recente foto van me, maar ik ben niet veel veranderd. Ik upload deze om je te laten zien wat je krijgt wanneer je me komt helpen met wat zware klusjes..
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om echte seks met je te hebben als jij mijn toilet kunt repareren. Er blijft maar water door stromen. Ik ben radeloos. En heb geen geld voor een loodgieter.. :/
Lek repareren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates