Gratis Aanmelden

Neuken met sexy dame

Jensnif (35)

Ik zoek een leuke en sportieve man die met mij mee gaat op o Ik zoek een spontane man die houdt van wandelen, reizen en die zichzelf durft te zijn. Een man die zijn zaakjes in orde heeft en geniet van het leven maar dit ook graag met een vrouw wilt delen. Ben jij die man, reageer dan snel!

Maak contact met haar
  1. Naam: Jensnif
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Watermaal-Bosvoorde
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 180-189 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Neuken met sexy dame Jensnif van 35 uit Watermaal-Bosvoorde, Brussels
pattypanter (39)
★★★★★
Wilde nachten is wat ik wil! Ik zoek een lekkere geile man.. voor 1 of meer wilde nachten!!
Dating met eenzame dame
Marijna (37)
★★★★☆
Wil jij haar fuck buddy zijn? Als jij een sex partner zoekt heb je hem gevonden! Friends with benefits noemen ze het volgens mij. Bericht mij en we gaan leuk afspraakje maken!
Daten met lekkere dame
Snoopy83 (34)
★★★★★
Wil je lekker gaan genieten? :) Hi hou je ook van een borreltje op zijn tijd? Ben je een levens genieter? Ik ben een echte genieter, het meest geniet ik als ik iemand anders heb om te laten genieten... en als iemand mij laat genieten. Het kan voor mij niet vaak genoeg...
Dating met sexy dame
Lovedagmar (37)
★★★★★
Wil jij in mijn potje komen roeren? Heb jij weleens van aanrecht seks gehoord? Het is geil spannend en hot. Ik ga voor jou koken en ik heb alleen een wit schortje aan. Ik roer in de pannen en jij gaat ergens anders in roeren ;-). Dit mag met je vingers zijn maar ook met je pik. Het is zo geil en het water zal van mijn bijbenen druipen. Geen water uit de pan maar geile water uit mijn kut.
Dating met wulpse dame
SexieChrista (38)
★★★★★
Iemand om kamasutra mee te oefenen. Ik wil gewoon eens lekker genomen worden en ondertussen nieuwe dingen uit het kamasutra boek leren. Daarom zoek ik een lieve man die me van alles wil leren uit het kamasutra boek. En misschien nog wel wat geile standjes die je zelf hebt bedacht.
Afspraakje met eenzame dame
Milougirl (35)
★★★★★
Ik kom al klaar bij die gedachten! Ik ben een mooi brunette en kan elke man krijgen. Ik wil alleen maar een geile kerel die mij regelmatig lekker neukt in al mijn gaatjes.Mijn man houd niet van anaal. Ik kom al klaar bij die gedachten. Ik verlang hier zo naar een vast seksmaatje. Ik wil absolut geen huisje-boompje-beestje relatie. Het is voor mij puur om de seks te doen.
Afspraakje met sexy dame
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik heb lang getwijfeld of ik dit moest doen, maar waarom ook niet. Niemand anders wil me helpen een lamp op te hangen. Ik schijn lekkere borsten te hebben dus ik dacht 1+1=...
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates