Gratis Aanmelden

Vrijen met eenzame dame

Sluttie30 (33)

Hou je van groot?? Ik ben trots op mijn lichaam en dat wil ik ook best wel even lekker showen. Maar aan wie? Dat ligt aan jou, ik wil er uiteindelijk ook wel wat mee kunnen doen natuurlijk :p hahaha

Maak contact met haar
  1. Naam: Sluttie30
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met eenzame dame Sluttie30 van 33 uit Antwerpen, Antwerpen
Wildepanter1 (37)
★★★★☆
Grrr ik ben een tijger en mijn poesje is opzoek naar iets om Hey geile vent. Ik hou ervan om mij uitdagend te kleden. Laatst heb ik een pakje gekocht waar ik mijzelf heel stout in voel! Waar ik zin in heb is een man die mij komt uit kleden en dan aan mijn sappige plekjes begint! Zelf ben ik niet te stoppen als ik eenmaal een slappe lul stijf mag maken!
Afspreken met wulpse dame
RuilStel (34)
★★★★☆
Swingen en ruilen, dat is ons motto! Dag luitjes, ben jij opzoek naar een ervaren stel die thuis is in de partnerruil? Zoek ons dan zeker op! Ervaring of niet, we maken er altijd een leuk feestje van. Drankje erbij of misschien wat anders ;) Kom snel in contact!
Afspraakje met lieve dame
NadiaJo (36)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een ideale partner. Ik hoop mijn perfecte match hier te vinden. Je accepteert me zoals ik ben. Je durft beslissingen te nemen, waarden en familie zijn belangrijk voor je. Nog 3 dingetjes: je kunt goed koken, je bent geen roker of alcoholist.
Dating met sexy dame
NoorJ (38)
★★★★☆
op zoek naar een fatsoenlijke interessante kerel interessante mysterieuze mensen. houdt van de natuur. liefdes, dieren en natuurlijk moet het een echte oprechte persoon zijn met goede bedoelingen met betrekking tot daten.
Dating met hete dame
Lekker-Blij (39)
★★★★☆
Rollenspel iets voor jou? Hou jij ook zo van rollenspellen? Ik ben er gek op. Welke rol zou jij willen en welke rol zou jij mij willen geven mocht je de vrije keuze hebben om te bepalen wat wij vanavond zouden doen?
Daten met mooie dame
Mii-Chell-E- (39)
★★★★★
Een echte man om heel lang bij te zijn! Ik wens een man te vinden die al volwassen, verantwoordelijk en eerlijk is! Ik zou nooit iets willen vragen zolang je me trouw blijft, we zullen samen tijd doorbrengen als het zover is!
Sex met mooie dame
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik heb lang getwijfeld of ik dit moest doen, maar waarom ook niet. Niemand anders wil me helpen een lamp op te hangen. Ik schijn lekkere borsten te hebben dus ik dacht 1+1=...
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates