Gratis Aanmelden

Sex met geile dame

J4Julia (39)

Ik wil ooit een serieuze man vinden Ik hou van een man die gezinsgericht is. Houdt ervan om voor kinderen te zorgen en een vrolijke persoonlijkheid heeft, een eerlijk en loyaal persoon.

Maak contact met haar
  1. Naam: J4Julia
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Bergilers
  4. Provincie: Luik
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met geile dame J4Julia van 39 uit Bergilers, Luik
Solange (32)
★★★★★
Wanneer kan je?! Beter doe je niet lang want een dame laten wachten is niet netjes! Reageer als toe bent aan some real brow sugar hahaha gewoon opzoek naar een leuke man hoor! liever nu dan later!
Naaien met eenzame dame
Varetta (38)
★★★★☆
Ik wil dat jij mijn kutje komt beffen. Grote tieten heb ik niet maar je hand word er goed mee gevuld. Kneden mag je ze en zoenen en strelen, net zoals mijn kutje. Die wilt na jaren weer een goede befbeurt hebben. Mijn vorige vriendje vond dat vies en dan snap je goed wat ik gemist heb.
Sex met lieve dame
Marja-Hotste (33)
★★★★★
Ik ga ff verder kijken of ik wat neukertjes kan scoren. Hier in het woonblok ben ik wel de heetste en geilste buurvrouw die er woont. Hoe ik dat weet? Omdat de mannen bij mij komen halen wat ze thuis tekort komen. Meer seks of andere seks dan thuis.Bij mij maken ze dingen mee die ze nog niet eerder hebben gedaan :) Intussen heb ik ze allemaal al een paar keer gedaan dus ga ik maar eens verder kijken of ik een paar scharrels kan scoren.
Neuken met mooie dame
Benema (32)
★★★★★
Ga jij mij weer vrouw laten voelen? Ik heb een seksloos huwelijk. Eerst hield ik het nog wel een tijdje vol, maar ben er nu echt klaar mee. Ik wil ook weer eens goed geneukt worden, en voelen dat ik toch echt een vrouw ben.
Afspraakje met sexy dame
Aminthemood (32)
★★★★★
Lekker blondje zoekt passionele sex Jij bent net als ik in the mood voor een heerlijke vrijpartij. En misschien wel meer. Jij vindt het super spannend om het te doen met iemand waar je bijna niks van weet en dat maakt de kick alleen maar groter. Jij past bij mij als jij zeker ook aan mijn genot denkt en goed bent in likken.
Daten met mooie dame
Allcolour (39)
★★★★☆
Zijn er ook serieuze mannen? Ik zoek geen bepaalde type qua uiterlijk, maar ik verwacht wel iemand dat eerlijk en betrouwbaar is. Heeft een leuke karakter, uitstraling en is een avontuurlijke type.
Vrijen met mooie dame
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates