Gratis Aanmelden

Sex met eenzame dame

Daantjefun (31)

Ik wil graag iemand ontmoeten! Zin om eens lekker gek te doen.. ik heb me zelf een beetje in een dolle bui ingeschreven.. ik heb er geen spijt van maar dan moet ik wel iemand ontmoeten hoor. Anders krijg zeker spijt!

Maak contact met haar
  1. Naam: Daantjefun
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Edam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met eenzame dame Daantjefun van 31 uit Edam, Noord-Holland
Naatje1981 (36)
★★★★★
Een geile vent. Als je mijn borsten gaat masseren en likken dan wordt mijn kutje direct nat en zou je er zo naar binnen kunnen glijden met je lul. Maar voor je dat doet wil ik dat je mij uitgebreid gaat verwennen met jou handen en mond, om daarna helemaal los te gaan samen.
Afspreken met hete dame
Tryout85 (32)
★★★★☆
Welke man lukt het? Ik wil nu wel eens een man ontmoeten die weet hoe hij een vrouw zover moet krijgen. Iemand die dus handig is met zijn handen/vingers en het juiste plekje weet te raken.
Vrijen met wulpse dame
Minoush (34)
★★★★☆
Ja of nee? Ik hoef allemaal niet van dat moeilijke gedoe. Ik wil gewoon ja ik wil neuken of een nee ik zoek verder. Waarom moet het allemaal zo moeilijk als het ook makkelijk kan want uiteindelijk willen we allemaal neuken lijkt me en daar ook uitkomen.
Afspraakje met lekkere dame
Droomman (32)
★★★★☆
Droom man voor mij. Een leuke man die mij rustig kan benaderen, die er geen probleem van maakt dat ik een slow starter ben. Je hebt een brede interesse en geniet ook van een avondje op de bank met een goede film op tv.
Neuken met lekkere dame
VitamineS (30)
★★★★★
Ik ben wel toe aan die shots!! Wie helpt mij aan mijn dagelijkse vitamine shot??? Zit ff zonder (lang verhaal, boring) dus asap please !!!
Vrijen met sexy dame
Xandra2711 (39)
★★★★★
Een maatje voor het leven! Het is tijd voor mij om weer aan de man te komen, ik geniet van een leuke man in mijn leven en heb er veel voor over. We kunnen genieten van alles wat we maar willen ook van een heerlijke strandwandeling. Zou je dat aan durven?
Afspreken met lekkere dame
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates