Gratis Aanmelden

Sex met geile dame

Mooiesandy79 (39)

Stel jij mijn genot op nr 1? Jij bent een man die precies weet wat een vrouw nodig heeft, mijn genot staat op nummer 1, dat zeg ik omdat ik nu regelmatig wordt overgeslagen, als hij klaar is dan ben ik blijkbaar ook klaar?! Dat wil ik dus niet, maar samen genieten, elkaars wensen respecteren en lekker ondeugend tekeer gaan. Ik kan makkelijk weg tijdens de avonden!

Maak contact met haar
  1. Naam: Mooiesandy79
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Gorredijk
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met geile dame Mooiesandy79 van 39 uit Gorredijk, Friesland
MerryGoAn (32)
★★★★☆
Lieve meid met stout kantje.. Ik ben te jong getrouwd.. dat weet ik nu wel zeker.. Breken met hem kost tijd en daar ga ik niet droog om staan..
Afspraakje met rijpe dame
Funnyhottie (33)
★★★★★
Met wie kan ik afspreken voor een seksdate? Iemand waar ik plezier mee kan maken en dan bedoel ik niet gezellig gourmetten ofzo. Tenzij jij of ik op het menu staan, dan lijkt het mij geen slecht idee. Maar doe mij maar plezier tussen de lakens ;)
Naaien met mooie dame
Lanawoman (39)
★★★★☆
Een man die me als sletje wil verwennen Je hebt fantasieën en die wil je in de praktijk brengen met me. Het moet wel lekker kinky zijn, denk aan bondage. Als dat je niet aanspreekt, heb je hopelijk iets anders in je kinky geest?
Afspraakje met hete dame
Blondedolli (37)
★★★★★
Ben jij vrij van geest? Waarom kan ik geen open Minded man in mijn omgeving vinden? Er zijn al een aantal mannen bij me weggegaan omdat zij mij wat te extreem vonden. Ik zelf vind het wel meevallen, ik bedoel het kan erger. Maar goed, ieder een eigen mening. Ik ben benieuwd of er toch mannen zijn die daar niet van schrikken.
Sex met eenzame dame
Mooifiguur (32)
★★★★☆
Heb je ooit al een dame zoals mij in je bed gehad? Ik ben zo geil. Ik kan altijd wel gestoord worden om wat bed plezier te hebben. Maar jammer genoeg zijn er hier in de buurt geen leuke mannen. Of het lijkt alleen maar zo. Zitten de sexy mannen verstopt?
Afspreken met lieve dame
smartivy80 (37)
★★★★★
Ik mis een man in mijn leven! Jij bent een leuke fijne vent die ook wat mist en daar werk van wil maken. Als we beide dat doel voor ogen hebben dan kan het niet anders dat het voor ons op een fijne manier gaat uit pakken.
Dating met lekkere dame
Martje
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm en ik zou graag mijn wasmachine in de bijkeuken willen zetten. Als je mij komt helpen zal ik je een gratis blowjob geven. Graag discreet.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates