Gratis Aanmelden

Sex met lieve dame

GeileAlida (37)

Samen tekeer gaan? Ik ben gewoon geil en wil een man tegen komen die dat ook is en zonder nog gedoe of onnodige vragen even met mij het bed in wil duiken. Nou ja even, mag van mij best een paar uurtjes duren natuurlijk als je dat trekt. Ja ik ben getrouwd en nee hij mag van niks weten.

Maak contact met haar
  1. Naam: GeileAlida
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Lettelbert
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Geen
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met lieve dame GeileAlida van 37 uit Lettelbert, Groningen
LoveCreamy (36)
★★★★☆
Ik zoek een man voor het echte neukwerk met een voorspel. Een schat van een man heb ik, maar met neuken is die zo voorspelbaar en snel. Langer dan een half uur heeft het neuken nooit bij ons geduurd. Een voorspel vind die niets en het is erop en eraf en klaar. Ik kom totaal niet aan mijn gerieven. Ik wil zo graag een keer voelen hoe het is om uren geil te zijn. Een voorspel wil ik en het echte lik en neukwerk.
Afspreken met geile dame
Topbinkyvoormij (35)
★★★★★
Toch makkelijk het internet! ach.. dat sjansen en zo in de kroeg komt bij mij niet verder dan een handkusje... Het is gewoon moeilijk om te weten wat er allemaal in iemands hoofd speelt.. Hier op het web kan je lekker chatten en elkaar beter leren kennen en dat spreekt mij wel aan.. P.S. Ik ga voor Vast en Schoon!
Daten met eenzame dame
marleenxx (33)
★★★★★
Hebben wij die bijzondere klik? Hoe je bent of wie je bent, daar doe ik niet zo moeilijk over, als je maar een goed hart hebt, een fijn innerlijk en er moet gewoon een fijne klik ontstaan tussen ons, maar dat merken we gauw genoeg. Ik wil met jou samen veel leuks doen, genieten van het leven en wie weet bloeit er wel iets heel bijzonder tussen ons.
Neuken met hete dame
SuperFitje (32)
★★★★★
Zou ik je zuigen? Ik wil orale seks, gewoon geil en je kan er niet zwanger van worden. Dat is helemaal een pluspunt. Kan jij me hierbij helpen? Of gaan we juist elkaar eens grondig helpen!
Vrijen met hete dame
Lotte_Hotte (32)
★★★★☆
Ik zoek een man met een lekkere stijve lul! Hij hoeft natuur Ik heb kleine borsten dus mannen die daar van houden zijn bij mij op het juiste adres! Wel kunnen mijn tepels echt ontzettend hard worden dus zuig er maar eens aan! Heb jij dan ook iets voor mij waar ik misschien aan kan zuigen of mee kan spelen tot hij kei hard word?!
Neuken met wulpse dame
MaartjeJanuari (39)
★★★★☆
Hou je van reizen dan ben jij de man die ik zoek. Settelen dat woord speelt ook al tijden door je hoofd. Omdat ik er graag op uit trek met reizen zoek ik wel een man die van reizen houdt. Ander teer punt is kinderen. Ik wil op deze wereld geen kinderen zetten en daar sta jij ook achter.
Vrijen met lieve dame
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates