Gratis Aanmelden

Sex met lieve dame

GeileAlida (37)

Samen tekeer gaan? Ik ben gewoon geil en wil een man tegen komen die dat ook is en zonder nog gedoe of onnodige vragen even met mij het bed in wil duiken. Nou ja even, mag van mij best een paar uurtjes duren natuurlijk als je dat trekt. Ja ik ben getrouwd en nee hij mag van niks weten.

Maak contact met haar
  1. Naam: GeileAlida
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Lettelbert
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Geen
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met lieve dame GeileAlida van 37 uit Lettelbert, Groningen
Elisia (37)
★★★★★
Groene vrouw is nieuwsgierig naar intense sex Waar ik echt behoefte aan heb is puur genot. Een man die weinig grenzen kent en helemaal los gaat. Puur om het feit dat ik dat soort sex tot nu toe nog niet ervaren heb. Wie laat mij intense en opwindende momenten beleven?
Vrijen met sexy dame
DubbelKaatje (34)
★★★★★
Wil jij eens lekker van bil gaan? Ik heb vooral niet het perfecte maatje maar ik weet wel perfect hoe ik je moet aanpakken en verwennen. Is dit voldoende voor je? Wacht dan zeker niet te lang contact met me op te nemen.
Neuken met lieve dame
FetishLove (38)
★★★★★
Cant get enough! Ik ben een echte slet. Ik laat mij op elke gewenste plek neuken en wil al mijn gaatjes hebben volgespoten met zaad, heel veel geil zaad.
Afspraakje met eenzame dame
Actie_gezocht (32)
★★★★★
Op zoek naar wat actie met een man. Het is niet zo dat ik geen ervaring heb met mannen, of alleen bezig ben met vrouwen hahaha. Maar de laatste paar dates die ik heb gehad bestond alleen uit een bloemetje en een kopje koffie. Tja, dan sta je al sneller droog dan de bloemen die ik kreeg. Dan even hier een gokje wagen om eens wat actie te mogen ervaren.
Afspraakje met geile dame
msx2 (37)
★★★★★
Samen een spelletje spelen? Ik ben dol op kaart spelletjes. En daarom lijkt het mij leuk om jou beter te leren kennen onder het genot van een drankje, hapje en een vragenvuur tijdens het klaverjassen.. Kan dus druk zijn, maar ook mijn rust moment pakken. Wordt jij mijn man? Ben je lief, eerlijk, open, en betrouwbaar? Dan hoop ik een lief berichtje te krijgen, en kunnen we een leuke date plannen? Of een spelletjes spelen ;)
Naaien met eenzame dame
Gina82 (35)
★★★★★
Lekkere meid zoekt fantasierijke man Een perfect lichaam hoef je niet te hebben, dat heb ik ook niet :) hygiëne en discretie is erg belangrijk, veel fantasie hebben, lekker geil zijn, niet dominant of agressief. Intiem geschoren (ben ik ook)
Naaien met eenzame dame
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates