Gratis Aanmelden

Vrijen met hete gilf

Shronn_ (47)

Een vriend is precies wat ik nu leuk vind! Ik kan gemakkelijk praten, je zult geen probleem met me hebben, wees gewoon ruimdenkend gemakkelijk en wees een aardig persoon voor mij! In de hoop een nieuwe vriend te ontmoeten om plezier aan te beleven!

Maak contact met haar
  1. Naam: Shronn_
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Bornem
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met hete gilf Shronn_ van 47 uit Bornem, Antwerpen
Hotlizahot (38)
★★★★★
Ik wil een man die mij wilt en heel veel seks seks seks :-) Je bent ook niet op zoek naar een serieuze relatie, maar je wilt ook heel heel veel seks hebben. Nou stop maar met zoeken voor de vrouw die hetzelfde wilt, want je hebt mij gevonden.
Sexdating met lekkere dame
Raine123 (36)
★★★★☆
Ik zou het fijn vinden om bij je te zijn. Ik hou van een oudere man, beleefd, schoon, eenvoudig, ridderlijk, intelligent, een man met belangrijke waarden om een stabiel en betrouwbaar thuis te vormen, een gentleman, van leren liefhebben, elke ochtend word ik verliefd op een kus en elke nacht liefde met een streling. Ik wil een trouwe, romantische heer, lagen van gedachten, doelen en verlangens delen, altijd in het goede en het slechte zijn.
Afspreken met lekkere dame
Nathalie83 (35)
★★★★★
Een keer, of vaker?? Ik zoek alleen iemand in de buurt voor vaker óf als ik in de buurt van jou ben voor mijn werk, dan kunnen we het mooi combineren mits je genoegen neemt met een éénmalige ontmoeting!
Dating met sexy dame
Jessi83 (35)
★★★★☆
Zoekt levensgenieter Je houdt van gezelligheid en hebt doelen in het leven! Je staan open voor nieuwe en spannende dingen in het leven en wilt deze delen met een maatje. Zien wij elkaar binnenkort onder het genot van een lekker drankje en wat te eten?
Dating met lieve dame
Cherraline (38)
★★★★★
Niet te lang! Eerlijk gezegd heb ik geen zin om hier dikke verhalen aan te kondigen over mijzelf, dat hoop ik later wel te doen bij een lieve man die ik hier ga ontmoeten.
Dating met lekkere dame
LouiseZilver (31)
★★★★☆
Wil je ook sex in bad? Het lijkt me lekker maar ook heel apart. Ik wil sex in bad. Zou het er niet alle kanten overvliegen? Niet dat het me uitmaakt want op dat moment ben ik daar niet mee bezig maar het lijkt me zo geil.
Dating met wulpse dame
Err:Conn