Gratis Aanmelden

Sex met rijpe dame

Banana333 (37)

Ik wil meer gezelligheid!! Ik zoek een spontane lieve man die met mij een leuke tijd wil maken, gezellige dingen doen, en vooral veel erotiek. Ben ook een spontane gezellige vrouw met alles er op en er aan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Banana333
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Purmerend
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met rijpe dame Banana333 van 37 uit Purmerend, Noord-Holland
MissMaaike (36)
★★★★☆
Heb jij ook grenzen die je wilt gaan verleggen? Mijn man heeft nooit tijd voor me en is altijd onderweg. Het wachten op hem begin ik zat te worden en ik heb dan ook besloten nu zelf een man te zoeken die mij af en toe lekker kan neuken in al mijn gaatjes. Met jou wil ik mijn grenzen verleggen. Wie weet waar wij uit gaan komen?
Vrijen met sexy dame
Shiloh (32)
★★★★☆
Een open minded maatje... Je bent lief en gezellig, je vind het heerlijk om goed te ontspannen met gezelschap! Je uiterlijk maakt mij niet zo uit maar ik vind het wel fijn als je gewoon goed Engels of Nederlands kan praten.
Afspraakje met eenzame dame
Ikbenlena (39)
★★★★★
Wie gaat er met mij mee om te neuken op een spannende plek? Neuken met een vreemde man wil ik op een spectaculaire plaats. Dat kan op een openbare toilet zijn, maar ook een trein. Het maakt mij niet zo uit als de plek maar niet alledaags is. Wie wil met mij mee om te neuken op een spannende plek?
Vrijen met mooie dame
Zaahriiah (39)
★★★★★
Ik ben op zoek naar mijn droomman Ik zal mijn type man beschrijven. Maar dit zijn slechts fysieke eigenschappen, het gaat om de grootsheid van je hart. Je bent een lange man van middelbare leeftijd met lang, krullend, bruin of zwart haar en grote ogen en mooi gestructureerde neus. Je hebt een lange baard of snor.
Afspreken met single dame
Daantje-elle (36)
★★★★★
Hoe wil je mij nemen? Hi, ik ben een goed uitziende vrouw (vind ik zelf) en vind het fijn om het op zijn hondjes genomen te worden. Ook zou ik graag een anale beurt willen hebben, eigenlijk vind ik een hoop erg fijn. Dus wie interesse heeft,hoort van zelf wel wat.
Afspreken met eenzame dame
Wonderr2018 (37)
★★★★★
Jij en ik? En ik hoop die man hier te vinden. Een lieve maar vooral attente man, een die de deur voor je openhoud, je hand wil kussen en niet meteen boven op mij springt. Laten we eerst de tijd nemen voor elkaar.
Afspraakje met eenzame dame
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates