Gratis Aanmelden

Afspraakje met sexy dame

2you4you (29)

Neem je tijd! Je bent een simpele man die niet veel vraagt, arrogantie is echt een grote nee voor mij. Ik hou van open mensen die anderen niet beoordelen op basis van hun uiterlijk of iets dergelijks. Een man die de tijd neemt om iemand te leren kennen.

Maak contact met haar
  1. Naam: 2you4you
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Tolbert
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met sexy dame 2you4you van 29 uit Tolbert, Groningen
Luisinda (35)
★★★★☆
Ik zoek een vent die mij langdurig wil verwennen. Ben jij die lekkere vent die de mannen van mij kan afhouden? Een goedverzorgde, lieven man dat ben jij die ook nog eens weet wat hij wel en niet wil. Ik hoop dat jij mij kan weerstaan, tijger.
Afspraakje met lekkere dame
Liselievje (30)
★★★★☆
Lekker geil ben ik hoor en jij? Hier ben ik dan! Jou droomvrouw, of nou ja dat hoop ik dan he haha. Maarre als jij eens wist wat ik allemaal met jou van plan ben, dan zou je het nu al veel heter krijgen. Want als dat hete mondje van mij om jouw stijve pik glijd dan wil je gelijk niks anders meer. Echt hoor! En als je dat kutje van mij eenmaal geproeft hebt ben je verslaafd, wil je het proberen??
Vrijen met sexy dame
Winters (32)
★★★★★
Haal jij het spinnenrag voor mijn kutje weg? Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik al een tijd niks heb gedaan daarom vind ik het tijd dat ik eens flink uitgewoond ga worden. Kun je lang achter elkaar doorgaan en vaak klaar komen? Dan ben je voor mij al de perfecte kandidaat.
Daten met geile dame
23Doris9 (35)
★★★★★
Oordeel niet te snel maar een beetje mild? Als teamleidster van een groot bedrijf heb ik veel te maken met mannen dus mannen ik ken jullie wel een beetje! Over het loslaten van stress zal ik het maar niet hebben. Weet je hoe één kleine verandering het verschil maakt en hoe je veel minder zorgen kunt hebben. Laat mij jou die levenslessen geven en wie weet kan ik nog veel meer voor je betekenen, gaan wij de sprong wagen? En wat denk je wat ik nu aan het doen ben?
Neuken met mooie dame
Samsamsam- (37)
★★★★★
Zin in een kleuterjuf? Een verzorgde man die net als mij niet op zoek is naar een relatie. Samen oud worden zal er dus niet in zitten! We kunnen wel eens samen wat gaan eten of drinken zodat we elkaar wat beter leren kennen, maar die keuze laat ik volledig aan jou over.
Neuken met lieve dame
SaskiaXX (37)
★★★★☆
Stille wateren met hele natte gronden Je hoeft voor mij geen seksgod te zijn of iemand die alle ervaring heeft. Het allerbelangrijkste dat ik bij een man doe vinden dat hij seks een eigen draai kan geven.
Afspreken met mooie dame
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug gekregen en mijn ramen moeten echt een keer gezeemd worden. Binnen- en buitenkant. Als beloning bied ik je mijn rijpe lichaam aan.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates