Gratis Aanmelden

Sex met sexy dame

AnnieKo (36)

Een lief en zacht hart. Ik wil iemand ontmoeten die ook graag voor andere zorgt en anderen altijd vriendelijk en met respect behandelt. Ik hoop op een man die een lief en zacht hart heeft, die ervoor open staat om verliefd te worden.

Maak contact met haar
  1. Naam: AnnieKo
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Zeewolde
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Sex met sexy dame AnnieKo van 36 uit Zeewolde, Flevoland
GekkieBeks (30)
★★★★☆
Geen vaste relatie maar wel een losse, geile flirt. Je zoekt geen vaste relatie maar wel een losse en geile flirt. Je bent flexibel qua tijden om af te spreken. Ik hou niet van seks waar pijn bij komt kijken maar al de rest is bespreekbaar.
Dating met lieve dame
Afstandsrelaty (34)
★★★★☆
Zijn er hier ook stoute mannen aanwezig? Ik heb een super leuke vriend, alleen woont hij ver weg.. Erg jammer want ik ben wel echt gek op hem. 1 voordeel heeft het wel, ik kan doen en laten wat ik wil :-) En aangezien ik geen zin heb om elke keer weer weken zonder seks te zitten heb ik me hier aangemeld.
Naaien met single dame
camywww (39)
★★★★☆
Welk land gaan we eerst bezoeken? Je zult net zoveel van reizen moeten houden als ik, anders ben je thuis vaak alleen en dat is niet de bedoeling van een relatie, ook moetje kunnen genieten van het strand en de zee zijn de dingen waar je van houdt!
Vrijen met rijpe dame
Mereltje1981 (36)
★★★★☆
Wat is jouw slechtste eigenschap? Zelfde geldt natuurlijk voor jou, jij zal ook je betere en mindere momenten hebben. Misschien moeten we elkaar eerst ons minst goede kant laten weten haha, dan valt het verder alleen maar mee.
Sex met lieve dame
Girldeborah (38)
★★★★★
Ik zoek een nieuwe patiënt. Ik ben een heel stout zustertje, ik heb onder mijn uniform vaak helemaal niks aan gewoon omdat het zo geil aanvoelt op mijn lichaam. Zal ik eens een keer bij jou langskomen in mijn uniform en je onderwerpen aan een volledig onderzoek.
Afspraakje met eenzame dame
stoutduiveltje (35)
★★★★★
Wat doe jij tijdens mijn dansje? Je kan het niet weerstaan als een vrouw een lekker dansje doet waarbij dat ze haar eigen strippaal ook bij betrekt en natuurlijk die van jou nog meer. Zou je dan alleen blijven kijken of zou er ook een hand mijn richting uit komen.
Afspreken met single dame
Betje
★★★★★★★★★☆
Ok, het is niet de meest recente foto van me, maar ik ben niet veel veranderd. Ik upload deze om je te laten zien wat je krijgt wanneer je me komt helpen met wat zware klusjes..
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Yade
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg veel last van mijn rug en schouders. Ik zoek iemand die mij wil komen masseren. Een half uur lang ene intense massage. Ik betaal je daarna met mijn lichaam..
Massage (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates